Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


autoiparSlide3
autoiparSlide2
autoiparSlide1

Autóipari alkatrészgyártás

Az autóipari beszállítóknak rugalmasan változtatható kódnyomtatási beállításokra van szüksége az eltérő méretű és különböző anyagokból készülő alkatrészek jelöléséhez. Annak érdekében, hogy a kódok tartósak és olvashatóak maradjanak, azok elhelyezése és a nyomtatási technológia egyaránt fontosak. Az AMSY Jelöléstechnika költséghatékony, maximális üzemidőt garantáló megoldások sorát kínálja ezekre a feladatokra.

A szigorú szabványoknak megfelelő alkatrészjelölés csúcstechnológiás eszközei:

–     A lézeres jelölőrendszerek az anyag felületének felső rétegét távolítják el, így biztosítva az eltávolíthatatlan feliratot.
–     A megfelelő eredmény elérése érdekében speciális tinták széles választékát kínáljuk.

Folyamatos vagy szakaszos termelési körülményekre, a legkülönbözőbb anyagokból gyártott, változó méretű alkatrészek feliratozásához:

–     Egyszerűen kezelhető nyomtatók a villámgyors termékváltáshoz.
–     Foglalatok és konzolok alkalmazásával a nyomtatófejek könnyen beilleszthetőek a gyártósorba, maximalizálva a termelékenységet és problémamentessé téve az átállásokat.

Magas üzemidő és a lehető leghosszabb tervezett termelés:

–     Folyamatos tintasugaras nyomtatók, melyek az előre tervezett karbantartások között megállás nélkül működnek.
–     Lézeres jelölőrendszerek, melyek egyenletesen magas színvonalú nyomtatást biztosítanak, minimális kezelői beavatkozás mellett.
–     Nagyfelbontású tintasugaras hőnyomtatók és nagykarakteres nyomtatók a különböző porózus felületű csomagolóanyagokhoz, gyűjtőkartonokhoz.


    Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

    Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

    made in cantinart