Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


streamfeeder

Streamfeeder

A Thiele csoport tagjaként működő Streamfeeder cég lapadagolói különböző automatikus megoldásokat kínálnak a nyomdák, csomagoló vállalatok, valamint a küldemény összeállító, postázó cégek egyes részfeladatainak ellátására. Ha gondot jelent lapok, marketing ajándékok egyenkénti vagy beszámolt szállítórendszerre adagolása, információ csomagok összeállítása, keressen bennünket; célunk, hogy a szempontjaik szerinti legmegfelelőbb, leggazdaságosabb szerkezetet ajánljuk meg Önöknek.

A 25 évvel ezelőtt kifejlesztett „original” Univerzális Súrlódásos Adagoló forradalmasította a lapadagolás munkafolyamatát. Azóta többen vállalkoztak újabb változatok gyártására, de a Streamfeeder márka ma is a világszínvonalat jelenti, amit bizonyíthat az adagolók használati aránya a fejlett világban. A csomagoló-, nyomdaiparok gyakran különleges megoldásokhoz ragaszkodnak, amennyiben azonban lapformájú termékek felülnyomtatása, felülcímkézése a cél a leggyakrabban használt készülékek V-1000/2000 adagolók, melyeket vákuumszalagok áthordók, különböző tintasugaras jelölők, sztenderd vagy adatcímkézők egészítenek ki. Komplett sor kiépítése kódolvasó, leválogató-, kidobó- és gyűjtő egység, továbbá adatrendszer hozzáadásával lehetséges.


  Név (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Üzenet


  Az Általános Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, tudomásul vettem és hozzájárulok adataim kezeléséhez jelen üzenetem kezelése kapcsán, továbbá tudomásul veszem a hozzájárulás visszavonásának lehetőségét, valamint nyilatkozom, hogy az általam megadott adatok valósak és azok a saját adataim.


  • Lapadagolók
   

  Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

  Copyright 2022 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

  made in cantinart