Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Gép- és rendszerépítés
Specifikus jelölő- és jelölésellenőrző berendezések

Jelölőkészülékek, címkézőgépek forgalmazásával cégünk már közel 30 éve támogatja ügyfeleit. Célunk mindig is az volt, hogy megbízhatóságukkal, gazdaságosságukkal termékeink a gyártósorok biztos pontjai legyenek.

A modern gyártás körülményei között azonban már nem elégséges csupán a szállítószalagra szerelt jól működő jelölő- vagy címkézőgép, a munka teljes elvégzéséhez egyre gyakrabban kiegészítő vagy ellenőrző egységekre van szükség, melyek biztosítása csak szakirányú végzettséggel, tapasztalatokkal rendelkező munkatársak bevonásával lehetséges.

Mindezek maradéktalan kielégítésére hoztuk létre Gép- és Rendszerépítő Üzletágunkat, amely egy dedikált külön épületben végzi tevékenységét a tervezéstől a gyártáson, összeszerelésen keresztül egészen az átadásig.

A munka az érdeklődő igényeinek megismerésével, a helyszín felmérésével kezdődik. Az egyeztetések során törekszünk a lehető legegyszerűbb, legbiztonságosabb és leggazdaságosabb megoldás közös megtalálására. A megvalósításban cél a megbízható működés, a könnyű kezelhetőség, karbantarthatóság, javíthatóság elérése. Megoldásaink megfelelnek a hatályban lévő biztonságtechnikai előírásoknak, amit dokumentációnk is tükröz.

Berendezéseink minőségéért és megbízhatóságáért teljes körű felelősséget vállalunk. A komponenseket elismert szállítóktól vásároljuk, a berendezéseket az átadás előtt teszteljük. A betanítás során meggyőződünk arról, hogy ügyfelünk szakemberei maradéktalanul értik a berendezés működését, kezelését, a karbantartás során szükséges tennivalóikat is.

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást. Kérjen kapcsolatfelvételt!

Gép- és Rendszerépítő üzletágunk épülete

    Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

    Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

    made in cantinart