Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉS ÉS KAPACITÁS BŐVÍTÉS AZ AMSY JELÖLÉSTECHNIKA KFT-NÉL

A kedvezményezett neve: AMSY Jelöléstechnika Kft.
A projekt címe: Technológiai fejlesztés és kapacitás bővítés az AMSY Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 12 448 884 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70%
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2020.12.23.
A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01202

Társaságunk a jelen beruházással raktári kapacitásait kívánja bővíteni és a raktárat érintő üzleti folyamatait kívánja tökéletesíteni. Erre a célra a Kardex Shuttle XP500 típusú automata liftes raktárat találtuk megfelelőnek, mely tökéletesen kiszolgálja értékesítési, szervizelési, logisztikai és gyártási folyamatainkat.
A vevőink magas színtű és gördülékeny kiszolgálása érdekében 2019-ben átalakítottuk raktári rendszerünket és egy új, speciális automata raktározási rendszert valósítottunk meg telephelyünkön. Az intelligens rendszer a digitalizált folyamatok részeként teljes kihasználtság mellett működik, így szükségessé vált annak bővítése. A jelenlegi technológiai fejlesztés és kapacitás bővítés keretében a már működő KARDEX automata raktározási rendszerünk kerül bővítésre. A KARDEX Shuttle XP integrált lift üzembehelyezésével maximalizálhatjuk az érintett üzleti folyamataink hatékonyságát.

Vállalatunk számára fontos szempont volt az SAP ERP rendszerrel történő integráció, ezért olyan partnert kerestünk, amely komoly szoftveres háttérrel és csapattal, valamint bizonyított szakmai felkészültséggel rendelkezik folyamataink támogatáshoz szükséges interface-ek kialakításában.
A megvalósított rendszer kiválóan támogatja az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási és az MSZ EN ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszerünket is.

 

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart