Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Robot Rental

A Universal Robots az együttműködő robotok piacának globális vezetője. Kobotjai világszerte kulcsszerepet játszanak a gyártóüzemek automatizálása terén, a repülőgépipartól kezdve a mezőgazdaságig szinte minden iparágban. Változatos felhasználási módjuknak köszönhetően a Universal Robots megfizethető árú kobotjai hatékonyabbá és versenyképesebbé teszik a csomagolási folyamatokat, így munkába állításuk bármilyen méretű és iparágból érkező, növekedésre és terjeszkedésre vágyó vállalat számára kiváló befektetés lehet.

Kobot

Mi az a Kobot?

Kobot, másnéven kollaboratív (együttműködő) robot. Ez a gyűjtő kifejezés olyan robot megoldásokat foglal magában, ahol a drága ipari robotokkal szemben a robotok a munkatérben szabadon, költséges védelmi leválasztások nélkül, dolgoznak és együttműködnek a dolgozókkal.

Függetlenül attól hogy milyen iparágról van szó, egy e-Series kobotnak mindig lesz helye az Ön gyárában vagy gyártósorán, hogy segítségével fárasztó vagy veszélyes feladatok elvégzését automatizálja, vagy egyszerűen csak változtasson az alkalmazottak munkakörülményein.

Gyors előnyök vállalkozása számára:

Könnyű programozás: az intuitív vezérlőegységnek és az integrált erőnyomaték-érzékelőnek köszönhetően 1-2 óra alatt mindenkiből robotprogramozó válhat

Gyors telepítés: 1 óra kell csak ahhoz, hogy a robotot kicsomagolják, felállítsák és beprogramozzák az első feladatra

Rugalmasság: A kobotok könnyűsúlyúak, kis helyet foglalnak el, és egyszerű őket más és más feladatokra programozni, anélkül, hogy a gyártási területet meg kellene változtatni. A kobotok együtt dolgoznak az emberekkel, nem szükséges külön védelem kialakítása.

Biztonság & Együttműködés: A kobotok képesek átvenni veszélyes, vagy egyhangú környezetben végzett, fárasztó feladatokat. A biztonsági funkcióinkkal összeköthetjük az emberi találékonyság legjavát a gyorsított termelékenységgel és növekedéssel járó robot kompetenciával.

e-Series termékcsalád

Universal Robots Family

A jövő szempontjainak figyelembe vételével létrehozott e-Series-t arra tervezték, hogy képességei a vállalkozásával együtt növekedjenek. Ehhez adnak támogatást a Universal Robots+ platform alkalmazás specifikus kiegészítői. Így Ön mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járhat. Az intuitív programozással és sokoldalú felhasználással rendelkező e-Series az iparágtól, a vállalat méretétől és a termék jellegétől függetlenül képes emelni a termelés szintjét.

UR3e UR5e UR10e UR16e UR20e UR30e
Elérés 500 mm 850 mm 1300 mm 900 mm 1750 mm 1300 mm
Terhelhetőség 3 kg 5 kg 10 kg 16 kg 20 kg 30 kg
Talpátmérő 128 mm 149 mm 190 mm 190 mm 245 mm 245 mm
Súly 11,2 kg 20,6 kg 33,5 kg 33,1 kg 64,0 kg 63,5 kg

Letölthető anyagok


prospektus
Universal Robots e-Series prospektus

technikai adatok
Universal Robots e-Series technikai adatok

UR20 adatlap
Universal Robots UR20
adatlap5 kérdés a robotok bevezetéséről
5 kérdés a robotok bevezetéséről

Ismerkedjen meg a kobotokkal
Ismerkedjen meg
a kobotokkal


A kobotok bemutatása a csapatának
A kobotok bemutatása a csapatának

Hogyan segítenek a kobotok
Hogyan segítenek
a kobotok

UR+ kiegészítők és csomagok

Az e-series sorozat kobotjainak felhasználása rendkívül szerteágazó. Az eltérő felhasználásokhoz külön kiegészítők és kiegészítő csomagok állnak rendelkezésre.

 • Érzékelők és kamerarendszerek
 • Megfogók
 • Tartozékok
 • Szoftverek
 • Plug-inok és kezelőfelületek
UR megoldások

   

  Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

  Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

  made in cantinart