Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Robot Rental

A Universal Robots az együttműködő robotok piacának globális vezetője. Kobotjai világszerte kulcsszerepet játszanak a gyártóüzemek automatizálása terén, a repülőgépipartól kezdve a mezőgazdaságig szinte minden iparágban. Változatos felhasználási módjuknak köszönhetően a Universal Robots megfizethető árú kobotjai hatékonyabbá és versenyképesebbé teszik a csomagolási folyamatokat, így munkába állításuk bármilyen méretű és iparágból érkező, növekedésre és terjeszkedésre vágyó vállalat számára kiváló befektetés lehet.

Kobot

Mi az a Kobot?

Kobot, másnéven kollaboratív (együttműködő) robot. Ez a gyűjtő kifejezés olyan robot megoldásokat foglal magában, ahol a drága ipari robotokkal szemben a robotok a munkatérben szabadon, költséges védelmi leválasztások nélkül, dolgoznak és együttműködnek a dolgozókkal.

Függetlenül attól hogy milyen iparágról van szó, egy e-Series kobotnak mindig lesz helye az Ön gyárában vagy gyártósorán, hogy segítségével fárasztó vagy veszélyes feladatok elvégzését automatizálja, vagy egyszerűen csak változtasson az alkalmazottak munkakörülményein.

Gyors előnyök vállalkozása számára:

Könnyű programozás: az intuitív vezérlőegységnek és az integrált erőnyomaték-érzékelőnek köszönhetően 1-2 óra alatt mindenkiből robotprogramozó válhat

Gyors telepítés: 1 óra kell csak ahhoz, hogy a robotot kicsomagolják, felállítsák és beprogramozzák az első feladatra

Rugalmasság: A kobotok könnyűsúlyúak, kis helyet foglalnak el, és egyszerű őket más és más feladatokra programozni, anélkül, hogy a gyártási területet meg kellene változtatni. A kobotok együtt dolgoznak az emberekkel, nem szükséges külön védelem kialakítása.

Biztonság & Együttműködés: A kobotok képesek átvenni veszélyes, vagy egyhangú környezetben végzett, fárasztó feladatokat. A biztonsági funkcióinkkal összeköthetjük az emberi találékonyság legjavát a gyorsított termelékenységgel és növekedéssel járó robot kompetenciával.

e-Series termékcsalád

Universal Robots Family

A jövő szempontjainak figyelembe vételével létrehozott e-Series-t arra tervezték, hogy képességei a vállalkozásával együtt növekedjenek. Ehhez adnak támogatást a Universal Robots+ platform alkalmazás specifikus kiegészítői. Így Ön mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járhat. Az intuitív programozással és sokoldalú felhasználással rendelkező e-Series az iparágtól, a vállalat méretétől és a termék jellegétől függetlenül képes emelni a termelés szintjét.

UR3e UR5e UR10e UR16e UR20e
Elérés 500 mm 850 mm 1300 mm 900 mm 1750 mm
Terhelhetőség 3 kg 5 kg 10 kg 16 kg 20 kg
Talpátmérő 128 mm 149 mm 190 mm 190 mm 245 mm
Súly 11,2 kg 20,6 kg 33,5 kg 33,1 kg 64,0 kg

Letölthető anyagok


prospektus
Universal Robots e-Series prospektus

technikai adatok
Universal Robots e-Series technikai adatok

UR20 adatlap
Universal Robots UR20
adatlap5 kérdés a robotok bevezetéséről
5 kérdés a robotok bevezetéséről

Ismerkedjen meg a kobotokkal
Ismerkedjen meg
a kobotokkal


A kobotok bemutatása a csapatának
A kobotok bemutatása a csapatának

Hogyan segítenek a kobotok
Hogyan segítenek
a kobotok

UR+ kiegészítők és csomagok

Az e-series sorozat kobotjainak felhasználása rendkívül szerteágazó. Az eltérő felhasználásokhoz külön kiegészítők és kiegészítő csomagok állnak rendelkezésre.

 • Érzékelők és kamerarendszerek
 • Megfogók
 • Tartozékok
 • Szoftverek
 • Plug-inok és kezelőfelületek
UR megoldások

   

  Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

  Copyright 2023 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

  made in cantinart