Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Rólunk

Az AMSY Jelöléstechnika Kft. kizárólagos magyarországi forgalmazója az amerikai VIDEOJET Technologies Inc. Videojet, Willett, Marsh, Chesire, Alltec, Wolke, stb. márkájú termékeinek, a német LOGOPAK adatcímkézőknek, a MARKATOR pontütéses és karcoló jelölőknek, a FOBA lézeres alkatrészjelölő készülékeknek és komplett állomásoknak, az amerikai PRIMERA színes címkenyomtatóknak és néhány egyéb gyártmányú, különleges célra kifejlesztett jelölőkészüléknek.

Videojet

A jelöléstechnikában áttörést eredményező kiskarakteres tintasugaras feliratozást (is) kifejlesztő Videojet Technologies Inc. (USA) több mint 40 éves története folyamán gyártott és jelenleg is használatban lévő 345.000 készülékével a világ talán legsikeresebb gyártója. Termékskálája a teljes elektronikus vezérlésű termékkört felöleli, így az ipari kis-, nagykarakteres, HP rendszerű és sokfúvókás grafikus tintasugaras feliratozókat, a lézeres jelölőket, fólia felülnyomtatókat, adatcímkézőket, összesen 35 különböző készüléket. Maga gyártja a szükséges kellékanyagokat is, összesen 300 féle terméket. Termékeit a világ 135 országában 26 leányvállalat és 400 disztribútor forgalmazza, így 1992 óta cégünk illetve jogelődje is. Ez a tevékenység a készülékek eladását, üzembe állítását, karbantartását, javítását, továbbá kizárólag eredeti alkatrészekkel, kellékanyagokkal történő ellátását jelenti.

Jelölés

A jelölőkészülékeket kezdetben a nemzetközi cégek vásárolták, elősegítve a külhoni piacokon megszokott módszereik hazai meghonosítását. Mára az élelmiszer, gyógyszer, háztartás-vegyipari, kozmetikai gyártók kivétel nélkül használnak ilyen típusú berendezéseket, s egyre bővül az autóalkatrész gyártók, a sorozatokat kibocsájtó általános ipari vagy építőipari gyártók érdeklődése is. A kezdeti egy-két soros gyártási, felhasználhatósági időt, adagszámot rögzítő jelölés ma már gyakran soksoros szöveggé bővül, és emblémával, gépi olvasású kóddal egészül ki. A készülékek valamilyen szoftver segítségével kapcsolódhatnak elektronikus mérleghez, kamerához, helyi termelési hálózathoz, és ezzel akár minden egyes termékre valós idejű, egyedi felirat vagy komplett címke kerülhet.

AMSY fejlesztés

Az AMSY saját fejlesztésű termékei közül kiemeljük a készülékek hálózati irányítását lehetővé tevő szoftvereket illetve a jelöléstechnikához kapcsolódó egyedi termékmozgató és címkéző berendezéseket.

Fókuszban az Ügyfeleink

Az AMSY kiemelt fontosságú beszállítója több mint 200 hazánkban megtelepült nemzetközi tulajdonú vagy világcégen túl csaknem 600 hazai mikro, kis- vagy nagyvállalatnak is, – gyártóknak, feldolgozóknak, akik a jelölés révén azonosítják be egyértelműen termékeiket és nyilvántartásával a hatékonyság, a minőség folyamatos javítására is törekszenek. És ezen fogalmak az AMSY Jelöléstechnika Kft. legfőbb prioritásai is. Valljuk, hogy hosszú távú vásárlói hűséget kizárólag a kompromisszumok nélküli munkával elért teljes körű vevői elégedettség eredményezhet. A szervezeti kiválósághoz vezető rögös úton egyrészt, minden tőlünk telhetőt megteszünk a munkatársi és vásárlói kapcsolataink erősítéséért, másrészt viszont dolgozóink számára számszerűsíthető és minőségi követelményeket is felállító eljárási szabályokat, kötelességeket fogalmazunk meg. A korszerű vezetési elvek alkalmazására annál is inkább szükségünk van, mert az elmúlt években – részben a Videojet Magyarország Kft.-vel történt egyesülésünk után – létszámunk, forgalmunk jelentősen bővült. További mérföldkövet jelentett cégünk számára, hogy 2006-ban saját épületünkbe költözhettünk, mégpedig hazánk egyik legdinamikusabban növekvő régiójában, Budaörsön, továbbá, hogy tevékenységeinket 2008-tól SAP rendszerű vállalatirányítású rendszerben rögzítjük, melyekkel – úgy érezzük – sokat tettünk folyamataink racionalizálása, a partnereink jobb kiszolgálása érdekében.


amsy-szekhaz


Szolgáltatások

Országos lefedettségű szervízhálózat

Széles kellékanyag-választék

Speciális és egyedi gyártási megoldások

 

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart