Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Fólia felülnyomtatás

Tökéletes feliratok gyorsan és egyszerűen,
gyakorlatilag hibamentesen

A fólia felülnyomtatók a flexibilis csomagolások gazdaságos, nagyfelbontású jelölő készülékei. Érintkezéses eljárás, a készülék a célra kifejlesztett nyomtatóléc kitüntetett hőelemeit melegíti fel, hogy a csomagolóanyaggal érintkező festékszalag színpigmentjei a nyomtatandó felületre kerüljenek. A készülékek folyamatos és szakaszos gyártási eljárásba is gond nélkül beépíthetők.

Példák azokra a csomagológépekre és az azokkal szokásosan csomagolt termékekre, ahol a Videojet fólia felülnyomtató család tagjai ideális jelölő, felülnyomtató készülékek lehetnek:

Függőleges tömlőtasakoló gépek:
✓  Burgonya chips
✓  Magvak, bogyók
✓  Cukorka
✓  Különböző por állagú termékek

Vízszintes tömlőtasakolók, népszerű néven „flowpack” fóliás csomagológépek:
✓  Sütőipari termékek (kenyér, pékáru, sütemények)
✓  Vákuumformázott és fóliával zárt tálcás csomagológépek
✓  Fém vagy műanyag tömegcikkek és alkatrészek

Flexibilis csomagolószert (papír, műanyag, stb.) használó egyéb csomagológépek:
✓  Kávé, tea és italok csomagolására,
✓  Szappanokhoz

A Videojet fólia felülnyomtatók számos gyártási előnyt biztosítanak a használható egyéb jelölési módokhoz képest.

A mi technológiai előnyünk = az Ön termelési előnye

A nagy nyomtatási sebesség kielégíti a nagyteljesítményű csomagológépek igényeit is. A magas megbízhatóság hosszabb rendelkezésre állási időt jelent. Az akár 300dpi-s nyomtatási minőség a nagyobb terjedelmű, összetevőket, allergén anyagokat is tartalmazó szövegek, marketing célú információk csomagoló fóliára, címkére nyomtatásán túl, vonal- vagy 2D kódok, folyamatosan változó gyártási idő, sorszám nyomtatását is biztosítja. A Videojet fólia felülnyomtató család készülékeivel csomagoló gépeik maximális teljesítménnyel üzemelhetnek.

A Videojet fólia felülnyomtató készülékei a következő kulcsfontosságú termelési előnyöket kínálják Önnek*:

Magas rendelkezésre állási idő

✓  Minimalizálják a szalagcseréből és a szalagszakadásból adódó tervezett és nem tervezett leállásokat.
✓  A mechanikus részek robosztusak, nagyon kevés olyan alkatrész van bennük, ami valamikor is cserére szorul.
✓  A gépek egyedülálló, szabadalmaztatott konstrukciója biztosítja csomagológépeik lehetőségeinek teljes kihasználását.
✓  A legújabb 6530-as és 6330-as nyomtatóknál használt Intelligent MotionTM technológia szükségtelenné teszi a sűrített levegő használatát, ezáltal csökkentik a kapcsolódó költségeket és állásidőt. Az alapcsomagban szállított iAssure rendszer felismeri a felirat olvashatóságával kapcsolatos problémákat, amelyek arra utalhatnak, hogy szükségessé vált a nyomtató karbantartása.


Beépített termelékenység

✓  A nyomtatók kialakítása maximalizálja a csomagolósor hatékonyságát és termelékenységét, miközben minimalizálja a használathoz köthető összes költséget.
✓  A DataFlex® 6330 és 6530 modelleknél használható 1200 méteres szalaghossz több jelölést tesz lehetővé két szalagcsere közt.
✓  Az egyes nyomatok közötti, kétirányú szalagmozgatással elért, mindössze 0,5mm hézag biztosítja, hogy egységnyi Videojet szalagból több felirat, nyomat készíthető.
✓  A 6230, 6330 és 6530 típusoknál nincs szükség sűrített levegőre, így egyszerűbben beépíthetők és könnyebben biztosítható velük a kódok egyenletes minősége.


Kódbiztonság

✓  A készülékek fejlett, korszerű szoftvere biztosítja, hogy a készülék a helyes kódot mindig a megfelelő termék megfelelő pozíciójába nyomtatja, egyiket a másik után.
✓  A téves kódok legnagyobb részt kezelői figyelmetlenségekből, hibákból keletkeznek. A készülékek adatbevitele gyors és egyszerű, nagy biztonsággal elkerülhető a téves kódok nyomtatása.
✓  A könnyen kezelhető szoftver jól átgondolt adatelvek használatával segíti a kezelőt a helyes kódok kiválasztásában.
✓  A lehetséges kezelői hibák előfordulását csökkenti a nyomtatóra csatlakoztatható vonalkód olvasó, ami gyors, könnyű és teljes biztonságot jelentő kódválasztási lehetőséget nyújt.
✓  A 6530-as és 6330-as nyomtatókba beépített iAssure™ technológia még azelőtt érzékeli a tipikus nyomtatási hibákat, mielőtt esetleg nagy mennyiségű hibásan jelölt áru termelése történne meg, ezáltal csökkentve a selejt mennyiségét és az újra jelölésből adódó időveszteséget.**

** Az iAssure™ technológia kiegészíti a már meglévő minőségellenőrző folyamatokat. Nem azzal a céllal készült, hogy minden nyomtatási hibát felismerjen, és nem képes vonalkódolvasásra.


Egyszerű kezelés

✓  A Videojet fólianyomtatók kezelése egyszerű, gyors és gyakorlatilag hibamentes, ezáltal időt biztosítanak Önnek, hogy a termelés más problémáival foglalkozhasson.
✓  A nagyfelbontású, grafikus WYSIWYG érintőképernyős vezérlőn azt látja, amit a készülék nyomtatni fog. Gyors, egyszerű, hibamentes adatbevitel!
✓  A soros, Ethernet és USB csatlakozási lehetőségek a legváltozatosabb kommunikációs lehetőségeket biztosítják.

* az elérhető funkciók modellenként eltérhetnek


A 6530-as és 6330-as nyomtatókhoz*** alapcsomagban szállított iAssure™ integrált kódbiztonsági egység valós időben végzi a nyomatok ellenőrzését, és kiszűri a leggyakrabban előforduló nyomtatási hibákat**.

Ez a technológia a CLARiTY™ szoftverrel kombinálva biztosítja, hogy az adott termékre mindig a megfelelő jelölés kerüljön, mely képesség tovább növeli befektetése hatékonyságát.TOVÁBBI INFORMÁCIÓK>>>
** Az iAssure™ technológia kiegészíti a már meglévő minőségellenőrző folyamatokat. Nem azzal a céllal készült, hogy minden nyomtatási hibát felismerjen, és nem alkalmas vonalkódolvasásra.
*** Az iAssure nem elérhető a 107mm-es nyomtatófejhez

A kezdeti magasabb bekerülési költség, a gyártás során keletkező megtakarításoknak (kevesebb hibás jelölés, gyorsabb átállások, stb.) köszönhetően rövid időn belül megtérül.

DataFlex® 6530 és DataFlex® 6330

A Videojet DataFlex® nyomtatócsalád új tagjaiként a 6530 és 6330 modellek további termelékenység növelést tesznek lehetővé. Az új Videojet fólia felülnyomtatók a legmodernebb technológia alkalmazásával tovább csökkentik az állásidőt, a minőségellenőrzés időigényét, a hibás jelölésből adódó selejt előfordulását és a hibák korrigálásából adódó időveszteséget, ezáltal javítják a termelékenységet, a minőséget és a hatékonyságot.

Az alapcsomagban szállított*** iAssure™ integrált kódbiztonsági egység valós időben végzi a nyomatok ellenőrzését, és kiszűri a leggyakrabban előforduló nyomtatási hibákat**.

** Az iAssure™ technológia kiegészíti a már meglévő minőségellenőrző folyamatokat. Nem azzal a céllal készült, hogy minden nyomtatási hibát felismerjen, és nem alkalmas vonalkódolvasásra.
*** Az iAssure nem elérhető a 107mm-es nyomtatófejhez


DataFlex® 6230

A Videojet fólia felülnyomtatók úgy tervezték, hogy az Önök felülnyomtatási igényeit messzemenően kielégítse. A Videojet 6230 az alacsonyabb, max 150 db/perc gyorsaságú jelölésekhez ajánljuk. A fejlett vezérlőszoftver egyszerűvé teszi a kezelést, megbízhatóvá a működést, csökkenti az állási veszteségeket és a kódolási hibákat. A rendelhető Bluetooth® kapcsolati* lehetőséggel, a 6230-as nyomtató Android telefonról**is vezérelhető, ezzel is egyszerűsítve a gyártósor kezelő általi irányítását.

Termékeinket széleskörűen használják a gyors élelmiszerek (snack), sütő- és édesipari-, a hűtő és húsipari termékek, a gyógyszerek, kozmetikai termékek, továbbá az élelmiszer kiegészítők gyártásában. Megértve az Önök szektorának igényeit, a készülékek szerves részegységként integrálódhatnak bármely csomagológépbe vagy gyártósorba.


IP minősítésű, nedvességálló kivitel nehéz környezeti körülmények közé

A nehéz környezeti körülményekre tervezett, IP-minősítésű DataFlex® Plus készülékek jól elviselik a párás levegőjű, fröccsenő vizes takarítású üzemek különleges igénybevételét. A percenkénti max. 400 csomag jelölésére szolgáló IP DataFlex® Plus készülék a legnagyobb teljesítményt, megbízhatóságot és hatékonyságot biztosítja.

A készüléket a műszak végén a mosási előkészületek során azzal tehetjük vízállóvá, hogy a nyomtató kazetta helyére az IP65-ös védettséget biztosító burkolatot helyezzük be. Ehhez kevesebb, mint 20 másodpercre van szükség. A vezérlő vízállósága IP55-ös, ami megfelelő. Eltávolítása vagy további védelem biztosítása szükségtelen. A kezelők végezhetik az egyéb feladataikat.


Videojet szalagok – Festékszalag minden feladatra

A Videojet termotranszfer festékszalagjaival lehetősége van arra, hogy a pontos igényei alapján az elvégzendő feladathoz legoptimálisabb szalagot használhassa. A szalagok nagy teljesítményt, kiváló nyomatminőséget és ellenálló-képességet biztosítanak. Nagy választékban állnak rendelkezésre a fóliás gépek jelöléstechnikai igényeinek kielégítésére.

A Videojet szalagokról bővebben ›

Profitáljon abból, hogy a megnövelt festékszalag hosszúsággal szalagonként akár 9000-rel több nyomat készíthető és évente 20-szal kevesebb a szalagcsere miatt szükséges sormegállítás!*

*1100m-es konkurens szalagot feltételezve.
Amennyiben Ön jelenleg rövidebb szalagokat használ,
nyeresége még nagyobb lesz!

 

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart