Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Tojás jelölés

edesipar
Bár a tojástermelésben használatos jelölési technológia hosszú évek alatt fejlődött csak ki, az élelmiszerbiztonság jelentősége mindvégig kulcsfontosságú volt. A technológiai előrelépések lehetővé tették a jelölés minőségének javítását, azt, hogy egyértelműbben közöljék a lényeges szavatossági és nyomon-követhetőségi adatokat, illetve biztosították azt is, hogy a gyártók felelősségével kapcsolatos változó kormányzati szabályozásoknak megfeleljenek. Az általunk kínált megoldások lehetővé teszik, hogy Ön megfeleljen a jelöléssel kapcsolatos elvárásoknak: magas minőségű feliratokkal és címkékkel járulunk hozzá a hatékony termeléshez és akár a vállalat márkaépítéséhez.

Marketing lehetőségek
A tojások biztonsága és hitelessége a világ minden táján állandó figyelem tárgya. Ha a fogyasztók a tojásokat többnek tartanák, mint puszta árucikkek, ezzel nagyobb márkahűség és kereslet válna elérhetővé. Egy márkajelzés vagy szimbólum és a termékkel kapcsolatos információk közvetlenül a tojásra való nyomtatása a termelőknek esélyt kínál arra, hogy a megkülönböztessék magukat versenytársaiktól, és márkahűséget építsenek ki úgy, hogy közben a minőség és a biztonság iránti elkötelezettségük töretlen marad.

Tojás
A jövőre vonatkozó tervek
A tojástartó dobozok kialakítása változóban van, ahogy a kiskereskedők igyekeznek a fogyasztókat a nagyobb haszonnal járó tojások irányába terelni. A csomagolás dizájnja szintén fejlődik: az egyszerű csomagolásokat úgy alakítják át, hogy azok hatékonyabban védjék tartalmukat, illetve hogy láthatóbbá tegyék a tojások jelölését annak érdekében, ezzel minimalizálják a fogyasztók érintkezését a tojásokkal. Egy olyan jelölési eljárás, amelyet úgy terveztek, hogy jól illeszkedjen a különféle csomagolási stílusokhoz és anyagokhoz, lehetővé teszi a gyártó számára, hogy alkalmazkodjon a jövőbeni változásokhoz.

Karton
A kínálati lánc hatékonyságának fejlesztése és pénzmegtakarítás
Amennyiben a szállítmánnyal, tétellel vagy a termelővel kapcsolatos információkat jól láthatóan a gyűjtőkartonra nyomtatja, a kiskereskedő, a nagykereskedő és a szállítmányozó cég is nyomon-követhetőségi információkhoz jut, mely lehetőséget nyújt a gyors azonosításra pl. termékvisszahívás esetén. Ha ezen információkat nagykarakteres feliratozónkkal közvetlenül a kartonra nyomtatja, akkor csomagolóanyag készletezését egyszerűsítheti, racionalizálhatja.

Gyűjtőkarton

Tojásjelölés-esettanulmány

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart