Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


csovekSlide3
csovekSlide2
csovekSlide1

Vezeték-, kábel- és csőgyártás

A vezetékek, kábelek és csövek feliratozásánál a nyomtatási megoldásoknak alkalmazkodniuk kell a speciális körülményekhez. Ha a nyomtató meghibásodik, lassítja a gyártási folyamatot, ami költséges leálláshoz, újrakezdéshez és veszteségekhez vezet. Terméke minőségét ronthatja a nem megfelelő minőségű, gyenge kontrasztú kód, vagy a tinta elkenődése. Széleskörű gyakorlati tapasztalatunknak köszönhetően a problémák elébe megyünk és segítünk maximálni termelékenységét.

Hosszú futásteljesítményre tervezett nyomtatók, melyek maximalizálják a termelékenységet:

–     A folyamatos tintasugaras nyomtatási megoldások fejlett Clean Flow nyomtatófejjel és szabadalmaztatott tintakezelési rendszerrel járulnak hozzá az üzemidő növeléséhez, akár pigmentes, magas kontrasztú tinták alkalmazásával is.
–     A lézeres jelölőrendszerek nagy jelölő felülettel biztosítják a gyors gyártást, és optimalizált beállításokkal érik el a lézercső hosszabb élettartamát.
–     Az elszívó rendszerek speciálisan a korrozív gázok elszívására kerültek kifejlesztésre, hogy a termelés során tisztán tartsák a lézerlencsét és hozzájáruljanak a kódolás magas minőségéhez.

Megoldások, melyekkel a termékéhez méltó magas színvonalat érheti el:

–     Éles kontrasztú pigmentes, színes és UV-s tinták, melyek magas kontrasztú kódot és az elkenődést minimalizáló gyors tapadást eredményeznek sötét felületen is.
–     CO2 lézeres jelölőrendszer PVC-re, mely egyedi, aranyszínű feliratot biztosít.

Ipari nyomtatórendszerek, melyek tartják a lépést a termeléssel:

–     Magas termelési sebességnél is folyamatos kódolás, gyártás közbeni feliratváltással, leállás és megszakítás nélkül.
–     A folyamatos tintasugaras nyomtatók és a lézeres jelölőrendszerek a mechanikus jelölőkkel vagy hengeres kódolókkal ellentétben nem igényelnek közvetlen érintkezést a jelölendő felülettel.


    Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

    Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

    made in cantinart