Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Tejipar

tejipar
Tökéletes kódolás, ágazatvezető üzemidővel
A tejtermékek gyártóinak a csomagolási folyamat komoly nyomást jelent, amelynek oka a termék rövid eltarthatósági ideje és a tisztaságra irányuló koncentrált figyelem. Ha ehhez még hozzávesszük a csomagolási dizájnokban bekövetkezett változásokat, a különböző ízesítések egyre bővülő sokféleségét, illetve az egyre gyakoribb átállásokat, a helyzet bonyolultsága csak fokozódik.

Olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek magas üzemidőt, tiszta működést és az átállásokat segítő tulajdonságokat biztosítanak, így segítik az Ön munkatársait abban, hogy kevesebb időt töltsenek a nyomtatók kezelésével és többet a termeléssel.

Hosszú üzemidőre tervezve, így segítve a termelésre fordított idő maximalizálását:

–     Ipari folyamatos tintasugaras nyomtatók olyan előremutató tulajdonságokkal, mint a szabadalmaztatott CleanFlow™ nyomtatófej, amely jelentősen növeli a fejkoszolódások miatti leállások közötti időt.
–     Legfejlettebb DataFlex® fólianyomtató a csomagolófóliák jelölésére, egyszerű mechanikával, megbízható működéssel, gazdaságos festékszalag felhasználással.
–     Nagyfelbontású tintasugaras hőnyomtatók és nagykarakteres jelölők a különféle porózus anyagok feliratozására.
–     A lézeres jelölőrendszerek biztos és magas minőségű feliratokat biztosítanak, mindehhez a felhasználó minimális szintű beavatkozását igényelve.
–     Tartsa kordában szerviz- és karbantartási költségeit az AMSY Jelöléstechnika szerviz-szolgáltatásaival, amelyek segítik Önt az üzemidő növelésében, valamint a költségek pontos kiszámíthatóságában.

A Videojet nyomtatókat hosszú és rugalmas felhasználásra tervezték, így segítve a gyors, hatékony és pontos termékátállások alkalmával:

–     Intuitív, menüs rendszerű kezelői felület, amely a könnyű kezelést és üzenetváltást biztosítja.
–     A gépkezelők számára előkészített kiválasztó mezők és a további Kódbiztonsági megoldások segítenek az esetleges jelölési hibák megelőzésében.
–     A gyártósorra könnyen integrálható nyomtató vagy írófej maximálja a teljesítményt, és leegyszerűsíti, gyorsítja az átállásokat.

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart