Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


italSlide5
italSlide4
italSlide3
italSlide2
italSlide1

Italgyártás

Különböző nyomtatási megoldások, egyformán magas minőség

Az italgyártó és töltő cégek üzemi körülményei komoly kihívást jelentenek, elsősorban a magas sorsebesség és a páratartalom miatt. A drága töltő- és csomagoló-felszerelések használata mellett a gyártók nem tolerálhatják a nyomtatók váratlan leállását.  Ezen kihívásokra kínálunk Önnek hosszútávú, biztos megoldásokat, akár a szavatossági időt, akár bonyolultabb, pl. nyereményjátékokkal kapcsolatos feliratokat, nyerőkódokat kell termékére nyomtatnia.

Megoldások különféle sorsebességekre, alkalmazásokra és címkemegjelenésekre:

–     Különféle ipari folyamatos tintasugaras nyomtatók, közepestől egészen a legmagasabb teljesítményig különböző anyagok ( üveg, PET, alumínium, vagy épp italcímkék stb.) feliratozására.

–     Lézeres jelölőrendszerek, amelyekkel eltávolíthatatlan kódok vihetők fel a termékcímkére, üvegre, PET palackra vagy akár a gyűjtőkartonokra.
–     Tinták széles választéka, többek között gyorsan száradó, lemosható, magas kontrasztú és beszívódó tinták.
–     Kiterjedt integrációs tapasztalat a vezető töltőgép gyártókkal.

Nagy üzemidejű nyomtatók kihívást jelentő környezetben is:

–     Ipari folyamatos tintasugaras nyomtatók olyan előremutató tulajdonságokkal, mint a szabadalmaztatott CleanFlow™ nyomtatófej, amely két fejtisztítás között hosszabb üzemidőt biztosít.
–     A lézeres jelölőrendszerek minimális felhasználói beavatkozás mellett egyenletesen magas minőségű feliratozást végeznek.
–     Bizonyos Videojet nyomtatók  IP65-ös  védelemmel rendelkeznek ami fokozott biztonságot jelent a piszokkal és a nedvességgel szemben.
–     Nagyfelbontású  tintasugaras hőnyomtatók és nagykarakteres jelölők különféle porózus anyagok jelölésére.

A nyomtatók kezelését alapvetően egyszerűnek tervezték, így segítve a kezelőket abban, hogy a gyártási folyamatra koncentrálhassanak:

–     A jól áttekinthető menüvel ellátott kezelő felület elősegíti a könnyű kezelést, és az üzenetváltoztatások mentését.
–     Könnyen átállítható nyomtatók, a gyors sori termékváltás érdekében.


    Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

    Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

    made in cantinart