Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Markator FlyMarker® mini 65/30

A FlyMarker® mini 65/30 már a negyedik generációja a bevált akkumulátoros működésű pontütéses jelölő berendezéseknek. A mobil kézi jelölőrendszerek gyártása terén megszerzett sokéves tapasztalat és az ügyfelek, valamint a piac követelményeinek átfogó ismerete következetesen be lettek építve a termék fejlesztésébe.

A kiváló minőségű kialakítása, mindössze 2,4 kg-os súlya, magától értetődő szoftvere és stabil kétkezes működtetése mellett a kompakt jelölő berendezés vonzó ára is rendkívül meggyőző.
A ház üvegszál erősítésű műanyagból készült, aminek köszönhetően jobban ellenáll a törésnek, mint például az öntött alumínium házak.
A vezérlőegység, a nagy felbontású LCD kijelző, valamint a billentyűzet a házba van integrálva. A jelölési terület mérete 65 x 30 mm.
Szinte minden anyag jelölhető, a tartós és nem kovácsolható anyagok is – a műanyagoktól, az alumíniumon és a rozsdamentes acélon keresztül az edzett acélig. Az anyagtól és az ügyfelek igényeitől függően a jelölési erő és ezzel együtt a jelölési mélység egyénileg állítható.
Karakterek és a számok mellett egyedi céglogók, teszt szimbólumok vagy adatmátrix kódok is jelölhetők.

A nagyteljesítményű lítium-ion akkumulátor teljesen mobil munkavégzést tesz lehetővé a FlyMarker® mini 65/30-as berendezéssel. A hálózati kábelek és a sűrített levegő vezetékek által okozott botlás veszély, valamint a normál kézi beütő szerszámok miatt bekövetkező munkahelyi balesetek többé nem fordulhatnak elő. Az alacsony súlyának köszönhetően ez a mobil berendezés könnyedén áthelyezhető az egyes munkavégzési helyiségekbe, közvetlenül a mozdíthatatlan és nagy méretű munkadarabokhoz – ugyanúgy, mint ahogy egy normál akkus csavarhúzóval ez nap mint nap megtörténik. Másik építési területre vagy egy másik csarnokba történő átszállítás érdekében egy praktikus hordtáska áll rendelkezésre.

További előnyök:

  • Az alacsonyabb tömeg (2,4 kg) és a kompakt kialakítás könnyű használatot eredményez.
  • Megvilágított jelölési terület
  • Nagy kapacitású 18V lítium-ion akkumulátor. (2 db)
  • Egyedülálló hordozhatóság.
  • Költséghatékony megoldás

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart