Nyomjon entert a kereséshez vagy ESC gombot a bezáráshoz

Hivatalos Videojet és FOBA forgalmazó

Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó

Kapcsolatfelvétel

Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó

Markator FlyMarker® mini 65/30
Egyszerű fémjelölés

A FlyMarker® mini 65/30 már a negyedik generációja a bevált akkumulátoros működésű pontütéses jelölő berendezéseknek. A mobil kézi jelölőrendszerek gyártása terén megszerzett sokéves tapasztalat és az ügyfelek, valamint a piac követelményeinek átfogó ismerete következetesen be lettek építve a termék fejlesztésébe.

A kiváló minőségű kialakítása, mindössze 2,4 kg-os súlya, magától értetődő szoftvere és stabil kétkezes működtetése mellett a kompakt jelölő berendezés vonzó ára is rendkívül meggyőző.

A ház üvegszál erősítésű műanyagból készült, aminek köszönhetően jobban ellenáll a törésnek, mint például az öntött alumínium házak.

A vezérlőegység, a nagy felbontású LCD kijelző, valamint a billentyűzet a házba van integrálva. A jelölési terület mérete 65 x 30 mm.

Szinte minden anyag jelölhető, a tartós és nem kovácsolható anyagok is – a műanyagoktól, az alumíniumon és a rozsdamentes acélon keresztül az edzett acélig. Az anyagtól és az ügyfelek igényeitől függően a jelölési erő és ezzel együtt a jelölési mélység egyénileg állítható.

Karakterek és a számok mellett egyedi céglogók, teszt szimbólumok vagy adatmátrix kódok is jelölhetők.

A nagyteljesítményű lítium-ion akkumulátor teljesen mobil munkavégzést tesz lehetővé a FlyMarker® mini 65/30-as berendezéssel. A hálózati kábelek és a sűrített levegő vezetékek által okozott botlás veszély, valamint a normál kézi beütő szerszámok miatt bekövetkező munkahelyi balesetek többé nem fordulhatnak elő. Az alacsony súlyának köszönhetően ez a mobil berendezés könnyedén áthelyezhető az egyes munkavégzési helyiségekbe, közvetlenül a mozdíthatatlan és nagy méretű munkadarabokhoz – ugyanúgy, mint ahogy egy normál akkus csavarhúzóval ez nap mint nap megtörténik. Másik építési területre vagy egy másik csarnokba történő átszállítás érdekében egy praktikus hordtáska áll rendelkezésre.

 


További előnyök:

  • Az alacsonyabb tömeg (2,4 kg) és a kompakt kialakítás könnyű használatot eredményez.
  • Megvilágított jelölési terület
  • Nagy kapacitású 18V lítium-ion akkumulátor. (2 db)
  • Egyedülálló hordozhatóság.
  • Költséghatékony megoldás
Specifikáció Érték
Jelölési mező (x/y) 65 x 30 mm
Rendelkezésre álló karaktermagasságok 1,0 - 29,9 mm
Betűtípusok Közepes térközű feliratozás a DIN 1451-hez hasonlóan pontmátrix karakterekkel (5 x 7 vagy 9 x 13 méret)
A jelölő tű mozgatása Elektromágneses
Rendelkezésre álló karakterek Számok 0 - 9, Nagybetűk és kisbetűk A - Z; a-z Külön- böző központozási jelek, pl. . ; / , stb
Interfész egységek USB-A, USB-B, Ethernet
Magasság kompenzáció Legfeljebb 5 mm (állandó jelölési mélység egyenetlen felületeken is)
Súly 2,4 kg akkumulátorral együtt
Akkumulátor kapacitása 2,0 Ah 18V (Lithium-Ion) 5,2 Ah 18V (opcionális)
Jelölés erő 30 lehetséges erőbeállítás (állandó ütési teljesítmény az akkumulátor teljes üzemideje alatt)
Csomag tartalma • FlyMarker® mini 65/30 jelölőrendszer • 2x akkumulátor 18V/2,0 Ah • 1x töltő • Határoló prizma • Hordtáska • Beállító szerszámok • Használati utasítás

Videojet termékkereső

Interaktív eszközök segítségével egyszerűen megadhatja jelölési igényeit, amelynek alapján jelöléstechnikai szakértőnk haladéktalanul elkészíti az Önnek szóló ajánlatot.

Videojet termékkereső

Kapcsolatfelvétel