Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Videojet 1220

A Videojet 1220 újgenerációs feliratozó tökéletes megoldás azon partnereink számára, ahol napi 8-10 órában, a hét 5 napján át zajlik termelés.

Az 1000-es széria legkisebb igénybevételre, napi 8-10 órás üzemre tervezett tagja a kedvező árú VIDEOJET 1220. A standard automata fúvókatisztító rendszer, nagyméretű, grafikus kijelző és a teljes méretű, szabványos kiosztású billentyűzet nagymértékben megkönnyíti a használatot és korszerű megoldást jelent számos feliratozási feladatra. Előnyösen alkalmazható az élelmiszeriparban, az italgyártás területén, a vegyiparban, a gyógyszer- és kozmetikai iparokban, továbbá az ipari, építőipari, alkatrész- vagy félkésztermék-gyártóknál is.

Egyszerűbb működés

Az egyszerű, ikonvezérelt kezelőfelület és az újszerű szolgáltatások minden eddiginél egyszerűbbé teszik a nyomtató kezelését. A nyomtatófej önmagát szabályozza és tisztítja, a tiszta, állandó nyomtatási minőség és a hosszú, stabil működés érdekében. Az ún. „Smart Cartridge™” intelligens tintarendszer megelőzi a tintacsepegést – ezzel is csökkentve a hulladék mennyiségét és az üzemeltetési költségeket.

Kevesebb karbantartás

A Videojet 1220 kilencezer órán (vagy három év) keresztül képes megelőző karbantartás nélkül üzemelni – ez egyműszakos munkarend esetén akár 36 hónap. A készülék figyelmeztetést ad, amikor a tintarendszer cserére szorul – így nem kell többé a tintás szűrők cseréjével foglalkozni.

Jobb nyomtatási minőség

Az 1000-es sorozatú nyomtatók a tintacseppek precíz elhelyezésének köszönhetően kiemelkedően szép és tiszta feliratokat képesek készíteni. Az un. „Dinamikus Szabályzásnak” köszönhetően a berendezés egyenletes nyomtatási minőséget garantál akár változó környezeti körülmények között is.

Teljes jelölési megoldások az AMSY Jelöléstechnika szállítószalagjával és jelölőasztalával

Érdeklődjön a különleges csomagajánlatainkkal kapcsolatban!

 

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2022 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart