Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Markator FlyMarker® mini 85/45 plus 4,3″ (opcionális 120/45)A FlyMarker® mini 85/45 plus már az ötödik generációja a jól bevált akkumulátoros működésű pontütéses jelölő berendezéseknek. A mobil kézi jelölőrendszerek gyártása terén megszerzett sokéves tapasztalat és az ügyfelek, valamint a piac követelményeinek átfogó ismerete következetesen be lettek építve a termék fejlesztésébe.


A kiváló minőségű kialakítása, mindössze 3,2 kg-os súlya, magától értetődő szoftvere és stabil kétkezes működtetése mellett a kompakt jelölő berendezés vonzó ára is rendkívül meggyőző.

A ház üvegszál erősítésű műanyagból készült, aminek köszönhetően jobban ellenáll a törésnek, mint például az öntött alumínium házak. A vezérlőegység, a nagy felbontású LCD kijelző, valamint a billentyűzet a házba van integrálva. A jelölési terület mérete alapban 85 x 45 mm, de opcionálisan 120 x 45 mm-es jelölési területtel is rendelhető. Szinte minden anyag jelölhető, a tartós és nem kovácsolható anyagok is – a műanyagoktól, az alumíniumon és a rozsdamentes acélon keresztül az edzett acélig, akár 63HRC. Az anyagtól és az ügyfelek igényeitől függően a jelölési erő és ezzel együtt a jelölési mélység egyénileg állítható.
Karakterek és a számok mellett egyedi céglogók, teszt szimbólumok vagy adatmátrix kódok is jelölhetők.

A nagyteljesítményű lítium-ion akkumulátor teljesen mobil munkavégzést tesz lehetővé a FlyMarker® mini 85/45 plus berendezéssel. A hálózati kábelek és a sűrített levegő vezetékek által okozott botlás veszély, valamint a normál kézi beütő szerszámok miatt bekövetkező munkahelyi balesetek többé nem fordulhatnak elő. Az alacsony súlyának köszönhetően ez a mobil berendezés könnyedén áthelyezhető az egyes munkavégzési helyiségekbe, közvetlenül a mozdíthatatlan és nagy méretű munkadarabokhoz – ugyanúgy, mint ahogy egy normál akkus csavarhúzóval ez nap mint nap megtörténik. Másik építési területre vagy egy másik csarnokba történő átszállítás érdekében egy praktikus hordtáska áll rendelkezésre.

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart