Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Markator FlyMarker® mini 85/45 plus (opcionális 120/45)


A FlyMarker® mini 85/45 plus már az ötödik generációja a jól bevált akkumulátoros működésű pontütéses jelölő berendezéseknek. A mobil kézi jelölőrendszerek gyártása terén megszerzett sokéves tapasztalat és az ügyfelek, valamint a piac követelményeinek átfogó ismerete következetesen be lettek építve a termék fejlesztésébe.


A kiváló minőségű kialakítása, mindössze 3,2 kg-os súlya, magától értetődő szoftvere és stabil kétkezes működtetése mellett a kompakt jelölő berendezés vonzó ára is rendkívül meggyőző.

A ház üvegszál erősítésű műanyagból készült, aminek köszönhetően jobban ellenáll a törésnek, mint például az öntött alumínium házak. A vezérlőegység, a nagy felbontású LCD kijelző, valamint a billentyűzet a házba van integrálva. A jelölési terület mérete alapban 85 x 45 mm, de opcionálisan 120 x 45 mm-es jelölési területtel is rendelhető. Szinte minden anyag jelölhető, a tartós és nem kovácsolható anyagok is – a műanyagoktól, az alumíniumon és a rozsdamentes acélon keresztül az edzett acélig, akár 63HRC. Az anyagtól és az ügyfelek igényeitől függően a jelölési erő és ezzel együtt a jelölési mélység egyénileg állítható.
Karakterek és a számok mellett egyedi céglogók, teszt szimbólumok vagy adatmátrix kódok is jelölhetők.

A nagyteljesítményű lítium-ion akkumulátor teljesen mobil munkavégzést tesz lehetővé a FlyMarker® mini 85/45 plus berendezéssel. A hálózati kábelek és a sűrített levegő vezetékek által okozott botlás veszély, valamint a normál kézi beütő szerszámok miatt bekövetkező munkahelyi balesetek többé nem fordulhatnak elő. Az alacsony súlyának köszönhetően ez a mobil berendezés könnyedén áthelyezhető az egyes munkavégzési helyiségekbe, közvetlenül a mozdíthatatlan és nagy méretű munkadarabokhoz – ugyanúgy, mint ahogy egy normál akkus csavarhúzóval ez nap mint nap megtörténik. Másik építési területre vagy egy másik csarnokba történő átszállítás érdekében egy praktikus hordtáska áll rendelkezésre.

Copyright 2021 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart