Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Meghívó a SIRHA 2024 kiállításra

By admin on 2024-02-09 in News
0


Tisztelt Partnerünk!
Március 5-én nyitja meg kapuit a SIRHA BUDAPEST 2024.
 
Örömmel veszünk részt kiállítóként Magyarország legnagyobb élelmiszeripari szakkiállításán és mutatjuk meg az élelmiszeripar és HORECA számára releváns jelöléstechnikai megoldásainkat.

Szakértő csapatunk készséggel várja Önöket standunkon – látogassanak el hozzánk!

Az alábbi gombra kattintva partnereink ingyenes belépési lehetőséget kapnak

Regisztráljon az ingyenes belépőjegyért!
 
Standunkon megtekintheti az általunk kizárólagosan forgalmazott, globális piacvezető VIDEOJET legújabb jelöléstechnikai berendezéseit, köztük az élelmiszeriparban széles körben használt, kiskarakteres feliratozók és fólia felülnyomtatók legújabb modelljeit. A kiállításon bemutatjuk az AMSY saját fejlesztésű, az Universal Robots kollaboratív robotjával működő raklapozó állomásunkat, a rendkívül kis helyigényű raklapcímkézőnket, illetve megismerheti a SATO legújabb nyomtatóit, a HM Systems környezettudatos Linerfree címkézőrendszerét és a Bandall övezőkben rejlő lehetőségeket is.

Keressen minket az A Pavilon H11-es standján.

Legyen a vendégünk a SIRHA Budapest nemzetközi élelmiszeripari kiállításon, ahol jelöléstechnikai szakértőink segítenek megtalálni az Ön számára ideális jelölési megoldásokat!

 

Üdvözlettel,
Szőllősi Gergely
Ügyvezető
 


Új Videojet 1880-as sorozat
Hatékonyság és teljesítmény
maximális termelékenység mellett

 
Az új Videojet 1880-as sorozat feliratozói ötvözik a legújabb funkciókat a kibővített Wi-Fi és mobil kapcsolódási lehetőségekkel, s ezáltal készen állnak a jövő adatalapú kihívásaira. Optimális minőséget és megbízhatóságot biztosítanak, tiszta, éles kódokat kínálnak, amelyek kielégítik a 2D, QR és a nyomkövetési kódolás kritériumait, mindezt fenntartható, alacsony karbantartású kialakítással.
 
Fedezze fel!
 


AMSY AA180
kollaboratív robotos raklapozó állomás
A 2 raklap kiszolgálására alkalmas kollaboratív robotos raklapozó állomásunk minden gyártósor számára ideális megoldást jelenthet. Az állomás a gyártás igényeire szabható, többfajta Universal Robots robotkarral, megfogó szerszámmal és kiegészítővel is felszerelhető.
 
Tudjon meg többet!
 

HM Linerfree
HM Linerfree®
Okos címkézés hulladékmentesen
A HM Linerfree® egy környezetbarát, szabadalmaztatott címkézési megoldás, amely csökkenti a széndioxid kibocsátást, növeli a hatékonyságot és a rugalmasságot. A speciális kialakítású címkéző nem igényel hordozószalagot, felhasználja a teljes címkeanyagot, szemben a hagyományos berendezésekkel, ahol a címkeanyag akár 50%-át hulladékként kell kezelni.
Ismerje meg!
 

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart