Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


By admin on 2023-04-18 in News
0
Tisztelt Partnerünk!
Május 16-án nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb ipari szakkiállítása, az IPAR NAPJAI 2023, amelyre ezúton szeretnénk Önt is meghívni. Regisztráljon már most ingyenes belépőjéért! Látogassa meg standunkat és ismerje meg a legmodernebb jelölési és együttműködő robotos adagolási, gyűjtőzési és raklapozási megoldásainkat!
Regisztráljon az ingyenes belépőjegyért!
Standunkon megtekintheti az általunk kizárólagosan forgalmazott, globális piacvezető VIDEOJET jelöléstechnikai berendezéseit, köztük az IPAR 4.0 kihívásaira tervezett Videojet 1880 kiskarakteres feliratozót, a német MARKATOR hordozható, asztali és beépíthető ipari fémjelölő berendezéseit, valamint a lézer szakértő FOBA UNIVERSAL ROBOTS kobotjával automatizált M1000-es lézercelláját.

Keressen minket az A Pavilon 304C2-es standján!

Legyen a vendégünk, és találja meg szakértőink segítségével Ön is a cége számára ideális jelölési megoldásokat!

Üdvözlettel, Szőllősi Gergely Ügyvezető
Videojet 1880
Videojet 1880 Az Ipar 4.0 úttörői számára
A Videojet 1880 kiskarakteres feliratozó kivételes rendelkezésre állást tesz lehetővé, segíti ügyfeleinket a termelékenységük javításában és a költségeik csökkentésében. Az iparágban első tintafelrakódás érzékelőjével és a beépített Videojet MAXIMiZE™ diagnosztikai csomaggal, a 1880 meglepetés nélküli teljesítményt biztosít gyártásában.
Fedezze fel!
Markator FlyMarker™ mini 65/30 touch Nagy éríntőképernyős kivitel
A legnépszerűbb Markator akkumulátoros kézi jelölőrendszer immár nagyobb éríntőképernyős kezelőfelülettel is elérhető. A készülék az új külső és funkciók mellett természetesen ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a FlyMarker mini 65/30-at kiemelkedő jelölési megoldássá tették – 100%-ban mobil, könnyű, rugalmas és garantálja a gyors, tartós és hamisításmentes jelölést szinte bármilyen felületen!
Ismerje meg!
FOBA M1000

Kompakt lézer munkaállomás alkatrész és batch-ek jelölésére
A FOBA M1000 kézi lézerállomás kis és közepes méretű alkatrészek és munkadarabok minőségi jelölésére lett kifejlesztve. Ez az 1-es lézer osztálynak megfelelő kicsi és mozgatható univerzális munkaállomás ideális a lézerrel támogatott autóalkatrész- és szerszámgyártás mellett az orvosi eszközök jelöléséhez is.
Bővebben!
Universal Robots Adagolás, gyűjtőzés és raklapozás kollaboratív robotokkal
A Universal Robots – amely az együttműködő robotok globális piacvezetője –  kobotjai világszerte kulcsszerepet játszanak a gyártóüzemek automatizálása terén. Változatos felhasználási módjuknak köszönhetően hatékonyabbá és versenyképesebbé teszik a csomagolási folyamatokat, így munkába állításuk bármilyen méretű, növekedésre és terjeszkedésre vágyó vállalat számára kiváló befektetés lehet.
Tudjon meg többet!

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart