Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


By admin on 2022-04-28 in News
0
Ipar Napjai 2022
Tisztelt Partnerünk!
Megnyitotta kapuit Magyarország legnagyobb ipari szakkiállítása,
az IPAR NAPJAI 2022,, ahová még a rendezvény ideje alatt is regisztrálhat ingyenes belépőjegyért.

Nagy örömmel hívjuk meg Önöket az IPAR NAPJAI 2022 szakkiállításra, ahol 2019 után végre ismét lehetőségünk lesz személyesen találkozni ipari partnereinkkel és az érdeklődőkkel. Szakértő csapatunk készséggel várja Önöket standunkon, hogy bemutathassuk legújabb jelöléstechnikai megoldásainkat – látogassanak el hozzánk!

Az alábbi gombra kattintva partnereink ingyenes belépési lehetőséget kapnak:

Regisztráljon az ingyenes belépőjegyért!
Standunkon megtekintheti az általunk kizárólagosan forgalmazott, globális piacvezető VIDEOJET jelöléstechnikai berendezéseit, köztük az IPAR 4.0 úttörői számára tervezett Videojet 1880 kiskaraktares feliratozót, a lézer szakértő FOBA M2000-es és a UNIVERSAL ROBOTS kobotjával automatizált M1000-es lézercellákat, valamint a világ legkisebb lézerfejét, a FOBA TITUS-t. Bemutatjuk többek között még a német MARKATOR hordozható, asztali és beépíthető ipari fémjelölő berendezéseit is.

Keressen minket az A Pavilon 311C2-es standján.

Legyen a vendégünk az IPAR NAPJAI kiállításon, ahol jelöléstechnikai szakértőink segítenek megtalálni az Ön számára ideális jelölési megoldásokat!

Üdvözlettel,
Szőllősi Gergely
Ügyvezető
Videojet 1880
Videojet 1880
Az Ipar 4.0 úttörői számára
A Videojet 1880 kiskarakteres feliratozó több millió órányi valós használati adatra épít, hogy egy digitálisan támogatott megoldást nyújtson gyártósora zavartalan működéséhez. Az iparágban első tintafelrakódás érzékelőjével és a beépített Videojet MAXIMiZE™ diagnosztikai csomaggal, a 1880 meglepetés nélküli teljesítményt biztosít gyártásában.
Fedezze fel!
FOBA Titus
FOBA TITUS
A világ legkisebb lézerfeje
Használja ki gyártásában a teljes integrációs rugalmasságot! Ha a jelölésre korlátozott hely áll rendelkezésére, a Titus™ jelentheti a megoldást. A technológiai újdonságnak számító 20 és 30 W-os Titus™ fiber lézerjelölők nemcsak hihetetlenül kicsik, hanem drámai módon leegyszerűsítik az integrációt és új alkalmazási lehetőségeket is nyitnak a nagysebességű, direkt alkatrészjelölés területén.
Ismerje meg!
Markator FlyMarker mini 65/30 touch
Markator FlyMarker™ mini 65/30 touch
Új, éríntőképernyős kivitel
A legnépszerűbb akkumulátoros kézi jelölőrendszerünk immár éríntőképernyős kezelőfelülettel is elérhető. A készülék az új külső és funkciók mellett természetesen ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a FlyMarker mini 65/30-at kiemelkedő jelölési megoldássá tették – 100%-ban mobil, könnyű, rugalmas és garantálja a gyors, tartós és hamisításmentes jelölést szinte bármilyen felületen!
Bővebben!
Universal Robots
Universal Robots
Gyűjtőzés és raklapozás kollaboratív robotokkal
A Universal Robots – amely az együttműködő robotok globális piacvezetője –  kobotjai világszerte kulcsszerepet játszanak a gyártóüzemek automatizálása terén. Változatos felhasználási módjuknak köszönhetően hatékonyabbá és versenyképesebbé teszik a csomagolási folyamatokat, így munkába állításuk bármilyen méretű, növekedésre és terjeszkedésre vágyó vállalat számára kiváló befektetés lehet.
Tudjon meg többet!

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart