Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Az AMSY Jelöléstechnika Kft. megkapta a Bisnode legmagasabb AAA minősítését

By admin on 2017-05-31 in Egyéb
0

Bisnode logo

2017-ben az AMSY Jelöléstechnika Kft. kiérdemelte a legértékesebb, AAA (tripla A) minősítést a független Bisnode digitális üzleti információ szolgáltatótól. AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, tripla A minősítéssel a hazai vállalkozások 0,63%-a rendelkezik.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás működése pénzügyileg kiemelkedően szilárd alapokon nyugszik. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is kifejezzék. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák: cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, ilyenek a mérlegadatok, eredmény-kimutatások és trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, végrehajtási adatok és sajtóhírek is befolyásolják a besorolást.

Mivel az AAA minősítés pénzügyi stabilitást, s egyben üzleti megbízhatóságot is jelent, büszkén állíthatjuk, hogy az AMSY Jelöléstechnika Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak, segítségével ügyfeleink felé is tanúsítjuk, hogy hosszú távon számíthatnak a professzionális jelöléstechnika terén nyújtott szolgáltatásainkra.

About the Author

adminView all posts by admin

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart