Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Date: 2013-05-24 Category: , ,

Videojet Labeljet 210 automata címkefelrakó

A Videojet Labeljet 210 címkéző egyszerűen használható, masszív, kedvező árú berendezés. Különféle felrakófejekkel felszerelhető, jobbos, balos kivitelben rendelhető, így mindig az adott igényekhez igazítható.

A 210-es címkefelrakó egy sokoldalúan használható, magas minőségi elvárásokat is teljesítő, ám beszerzési költségét tekintve középkategóriába sorolható berendezés. A címkéző programozása egy membrán billentyűzettel ellátott különálló programozó egységen keresztül valósul meg, amely a címkézőhöz illesztett karon bármely pozícióba állítható, vagy a berendezéstől akár 3 m-es távolságba is elhelyezhető. Az egyes funkciókhoz ábrákkal illusztrált billentyűk tartoznak, így a vezérlő egység átállítás nélkül bármely nyelvterületen használható. A beállított értékeket a folyadékkristályos kijelzőn keresztül lehet nyomon követni. A leggyakrabban használt beállítások 10 memóriahelyen tárolhatók. Amennyiben a termék sebességének nyomon követésére van szükség, forgó jeladó, vagy fotocella pár illeszthető a berendezéshez.

A berendezés alaphelyzetben tartalmazza a vészjelhez, a háromszínű státusz lámpához és a „Hot Foil Coder”-hez tartozó kimeneteket.

A 210-es jobbos és balos kivitelben egyaránt rendelkezésre áll. Ez a modell alapkivitelben egy érintéses címkefelrakó (azaz a címke kitolási sebessége megegyezik a termék sebességével).

A különféle igények kielégítésére opcióként kétféle vákuumkamrával, ill. különféle kitolási hosszú tamponnal szerelhető fel.

  • Kedvező fenntartási költség
  • Modulos felépítés
  • 10 elmenthető beállítás
  • Címke elhelyezés ± 1 mm-en belül

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart