Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Date: 2013-04-18 Category: , ,
amsy_banner3

Videojet 10 és 20W-os fiber lézer

A Videojet irányított sugarú fiber lézeres feliratozók jellemzője a kisméretű kialakítás, a nagy megbízhatóság és a széles körű felhasználhatóság: kiváló fémek eltávolíthatatlan jelölésére, sőt, a műanyagok többségén még színváltozást is képes előidézni, jelentősen megkönnyítve az olvashatóságot.

  • kompakt, egyszerűen beilleszthető
  • széles körű alkalmazhatóság
  • minimális várakozási idő, maximális rendelkezésre állás

A 7210 és 7310 pulzáló fiber lézerek (egyenként 10 és 20 W teljesítmény) kompakt kialakításúak, és megbízhatóan, gyorsan és gazdaságosan képesek fémekre, műanyagokra és más – nehezen jelölhető – anyagokra jelölni. Ez teszi ezeket a lézereket alkalmassá arra, hogy szerszámokra, műszerekre, elektronikai és autóipari alkatrészekre készítsenek eltávolíthatatlan jelölést. Képesek komplex, változó adatokat (vonalkód, logó, szimbólum, sorszám, egyedi adat stb.) mind álló, mind mozgó termékekre jelölni. Előnyös tulajdonsága a CO2-es lézerekkel szemben, hogy a műanyagok többségén színváltozást is képes előidézni, jelentősen megkönnyítve a felirat olvashatóságát.

Egyszerűen beilleszthető

A kompakt kialakítás, a piacon fellelhető legkisebb lézerfej, a jól bevált szoftver és hardver elemekkel kombinálva nagyban megkönnyítik a készülék integrálását, mind a végfelhasználók, mind a gépgyártók számára.

Széles körű alkalmazhatóság

A large range of options (high-performance software, superior galvanometer scanners, compact marking heads, beam deflection options [0°/90°], etc.), enables the VJ 7210 and VJ 7310 to mark virtually anything to the highest quality.

Minimális várakozási idő, maximális rendelkezésre állás

Rövid beállítási idő, léghűtés, nagy hatásfokú, lényegében karbantartásmentes lézer és a PC nélküli működtetés lehetősége növeli a kihasználhatóságot és csökkenti a költségeket.

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart