Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Videojet 1520

A forradalmian új Videojet 1520® tintasugaras nyomtató hosszú működési időt, egyszerű karbantartást és állandó minőségű feliratokat biztosít – bármilyen körülmények között.

A VIDEOJET 1520® az 1000-es széria nagyobb teljesítményű tagja, alkalmas kis betűméretekben komplex, többsoros alfanumerikus információk, logók és gépi olvasásra alkalmas vonal- és kétdimenziós kódok felvitelére. A típust normál igénybevételre a hét 6 napján, napi 16–20 órában történő működésre optimalizálták. Az Ethernet és USB csatlakozók segítségével a készülék könnyedén illeszthető, a nyomtatandó üzenet gyorsan és hatékonyan váltható, menthető, a berendezés akár távolról is elérhető.

Egyszerűbb kezelés

Az innovatív tulajdonságoknak köszönhetően egyszerűbb a készülék kezelhetősége, mint valaha. A nyomtatófej önmagát szabályozza és tisztítja az állandó minőségű nyomtatás és a hosszabb üzemidő érdekében. A mikrocsippel biztosított „Smart Cartridge™” tintarendszer megelőzi a folyadékok keveredését és az esetleges tintacsepegést – ezzel is csökkentve a hulladék mennyiségét és az üzemeltetési költségeket.

Kevesebb karbantartás

A 1520-as típusú nyomtatók 12 000 órán át képesek megelőző karbantartás nélkül üzemelni. A készülék figyelmeztetést ad, amikor a tintarendszer cserére szorul – így nem kell többé a tintás szűrők cseréjével foglalkozni.

Jobb nyomtatási minőség

Az 1000-es sorozatú nyomtatók a tintacseppek precíz elhelyezésének köszönhetően kiemelkedően szép és tiszta feliratokat képesek készíteni. Az ún. „Dinamikus Szabályzásnak” köszönhetően a berendezés egyenletes nyomtatási minőséget garantál akár változó környezeti körülmények között is.

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2022 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart