Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Date: 2013-07-30 Category: ,

Ütve jelölő gépek

Ezek a zseniálisan egyszerű kialakítású ütő- és lökő szerkezetek évek óta kiválóan alkalmazkodnak a kemény alkalmazásokhoz. Ezeket a kompakt egységeket nem csak jelölésre, hanem bélyegzésre, számozásra, valamint bizonyos hajlító-formázó, szegecselő és hullámosító műveletekhez is fel lehet használni.

A kompakt, ütőszerkezetes rugós tengelyek ideális megoldást nyújtanak a nagy teljesítményt igénylő, mégis szűk helyen végzendő munkákhoz. A rugós tengelynek a munkadarabhoz történő megfelelő erősségű sajtolásához mindössze egyetlen adagolószerkezetre van szükség.

Funkcionalitás

1. fázis: MEGKÖZELÍTÉS:
A gép már a visszatérési fázisban automatikusan előkészíti magát a következő ütésre.

2. fázis: KOMPRESSZIÓ:
A munkadarab rögzítése automatikusan megtörténik. Nem szükséges külön befogó berendezést használni. A kompressziós folyamat a munkadarabbal történő első érintkezéskor kezdődik. Eközben sehol nem történik ütés. A folyamatos ütőteljesítmény különböző magasságú munkadaraboknál is elérhető és fenntartható.

3. fázis: ÜTÉS:
A gép közvetlenül az ütést követően blokkolja az ütőszeget további visszalöket nélkül. Folyamatos és állandó ütőteljesítmény biztosítható.

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart