Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Date: 2020-09-23 Category: ,

LX910e színes címkenyomtató

A DTM Print/PRIMERA legfejlettebb, legprofibb színes címkenyomtatója

Az LX910e a DTM Print/PRIMERA által valaha kifejlesztett leggyorsabb és legjobb nyomtatási minőségű színes címkenyomtató. Teljesen új, nagyon nagy kapacitású termál tintasugaras nyomtatófejet használ, amelyet a kezdetektől úgy terveztek, hogy teljesítményében páratlan legyen. Az LX910e segítségével gyorsan és egyszerűen megkaphatja az összes szükséges címkét professzionális nyomtatási minőséggel minden egyes címkén, vízszintes sávok és csíkok nélkül a kimenet hosszában.

Az LX910e-vel végtelenek a lehetőségek

Egyszerre csak egy vagy akár több ezer címkét is nyomtathat, minden címkén azonos vagy egyedi adatokkal. Nyomtasson festékkel vagy pigmenttintával, mindezt ugyanazon a nyomtatón, egyszerűen cserélje ki a tintapatront. A festéktinta ragyogó, élénk színekkel rendelkezik, így szemet gyönyörködtető címkéket készíthet termékeihez. A pigment tinta rendkívül tartós ipari alkalmazásokhoz. Két külön nyomtató vásárlása nélkül mindig kiválaszthatja a feladatnak leginkább megfelelőt!

A DTM Print/PRIMERA a világ egyik legismertebb és legkeresettebb asztali színes címkenyomtató gyártója. Az LX910e új mércét jelent az ár és a teljesítmény tekintetében.

Features
  • Gyors nyomtatási sebesség – Az akár 114 mm (4,5”) másodpercenkénti nyomtatási sebességnek köszönhetően a címkék gyorsan és hatékonyan készülnek.
  • Legjobb nyomtatási minőség – Az LX910e nyomtatási minősége a legjobb, amit valaha kínáltunk, és valószínűleg a legjobb, amit találhat. Termékeit sokkal könnyebben értékesítheti, ha a legprofibb megjelenésű címkékkel rendelkezik!
  • Dual Ink System – Nyomtasson festékalapú tintával a legszínesebb és legélénkebb kinézetű címkékért. Cserélje ki a többfunkciós tintapatront 2-3 másodperc alatt, és nyomtasson pigmenttintával a legtartósabb tintasugaras címkékért.
  • Egyetlen tintapatron – Az LX910e által használt vadonatúj, rendkívül fejlett tintatechnológia egyedülálló a szakmában. Csupán egyetlen tintapatron szükséges ahhoz, hogy hihetetlen, a kategóriájában legjobb eredményeket produkálja. A titok a fúvókákban rejlik. A tintacseppeket olyan pontosan égetik ki, hogy egyáltalán nincs szükség külön fekete tintapatronra. Az így kapott fekete kivételes. Használata sem kerül többe, mint egy extra fekete tintapatron használata. Az LX910e-vel csak egy tintaszintet kell nyomon követnie – anélkül, hogy az eredményeket veszélyeztetné.
  • Erős fémház – Az LX910e por fújt fémházzal érkezik, amelyet évek óta tanúsítottak a szigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelő területeken. Különösen alkalmas gépészeti és üzemmérnöki használatra, vagy ha elektromágneses árnyékolásra (EMC) van szükség.
Technikai specifikáció
Print Method Thermal inkjet
Print Resolution Up to 4800 dpi
Print Speeds Draft Mode: 4.5” per second
Normal Mode 1.8” per second
High Quality Mode 0.8” per second
Print Head New print head with every cartridge change
Ink Single high capacity Cyan, Magenta, Yellow ink cartridge; process black
Colors 16.7 million
Print Width 0.75” to 8″ (19mm to 203mm)
Media Width 1” to 8.25” (25.4mm to 209.6mm)
Media Types Roll-fed pressure-sensitive labels, roll-fed tags, fan-fold labels or tags
Media Sensing Moveable see-through sensor for die-cut labels;
reflective sensor for labels and tags with black stripe;
can use continuous and pre-printed labels and tags
Supply Roll 6″ (152mm) maximum diameter on 3″ (76mm) core
Ink Level Warning Calculates actual number of prints remaining based
upon ink usage of graphics being printed
(patent-pending)
Indicator Lights Power, Pause, Ink
Controls Pause, Feed, Unload
Operating Systems Windows® 7/8x/10+
Mac OS X v10.5 or higher
Data Interface USB 2.0; External Control Port
Label Design Seagull Scientific BarTender® UltraLite Software Software Version included; can also be used with most other
popular label design and graphics programs
Electrical Rating 12VDC, 5.0A
Power Requirements 100-240VAC, 50/60 Hz, 60 watts
Certifications UL, UL-C, CE, FCC Class B
Weight 36.5 lbs. (16.6 kg)
Dimensions 17.25″W x 9.1″H x 17.25″D
(438mmW x 231mmH x 438mmD)


Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart