Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Date: 2022-10-18 Category: ,

LF140e digitális kiszerelő állomás

Leggyakrabban a kisebb élelmiszeripari cégek igényelnek kis sorozatú, kiváló minőségű, színes, öntapadó, vonalkódos, esetleg egyedi jellemzőkkel is rendelkező, azaz megszemélyesített címkéket – tekercsben. A hagyományos nyomdák – a magas előkészületi és leállítási költségek miatt – ezeket az igényeket csak jelentős áldozatokkal képesek kielégíteni. Ezekre az egyedien gyakran csak kisebb volumenű igényekre specializálódott az amerikai DTM Print/PRIMERA cég, amely 35 éves története során több mint 1 millió tintasugaras, festékszalagos és lézeres címkenyomtató készüléket gyártott elsősorban a kis-, közepes sorozatú gyártás igényeinek kielégítésére.
Az ilyen kis sorozatú munkák kiszerelési munkáinak végrehajtásához fejlesztette ki az LF140e típusú berendezését, amely kiválóan alkalmas a kinyomtatott címkék stancolására, laminálására, a felesleges mátrix eltávolítására, valamint az anyag hosszanti irányú felhasítására!

Egy ilyen berendezés lehetővé teszi, hogy a címkéket először kinyomtassuk, a kiszerelési műveletekhez szükséges fotocella jellel együtt, majd a kész tekercset csak át kell tenni az LF140e egységre, hogy a megnyomtatott anyagot a megfelelő méretre stancoljuk.

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart