Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Date: 2022-10-18 Category: ,

DTM Print OKI PRO 1050 digitális címkenyomtató

Leggyakrabban a kisebb élelmiszeripari cégek igényelnek kis sorozatú, kiváló minőségű, színes, öntapadó, vonalkódos, esetleg egyedi jellemzőkkel is rendelkező, azaz megszemélyesített címkéket – tekercses kivitelben. A hagyományos nyomdák – a magas előkészületi és leállítási költségek miatt – ezeket az igényeket csak jelentős áldozatokkal képesek kielégíteni. Az ilyen, gyakran csak kisebb volumenű igényekre specializálódott a japán OKI gyártó, amely 50 éves története során több millió tintasugaras, festékszalagos és lézeres címkenyomtató készüléket gyártott elsősorban a kis-, közepes sorozatú gyártás igények kielégítésére. Közepes, pár db-tól tízezer darabig terjedő sorozatokra ajánlott lézeres színes címkenyomtató, amely rendelkezik a legfejlettebb digitális nyomtatók legfőbb jellemzőivel, de beszerzési és működtetési költségeit tekintve azoknál jóval takarékosabb.

Az OKI 1050-s készülék egy lézernyomtató, így a por állapotban fölvitt festéket 180 fokos hőterhelés mellett égeti rá a különböző alapanyagokra. Ennek köszönhető, hogy a berendezéssel nyomtatott címkék teljesen víz és UV állók, így tökéletesek akár kültéri használatra is. A hagyományos analóg technológiákkal (ofszet, flexo) összevetve előnyként könyvelhető el a nagyon kis előkészületi, utómunkálati igény, ugyanis nincs szükség semmilyen speciális lemezre, klisére, tisztítószerre. Az előkészített munkára a készülék nagyon könnyen rááll, a késztermék minősége pedig azonnal kiváló (2400 DPI). Csillogó színek, éles kontúrok jellemzik, a kódok minden szabvány előírásait kielégítik. A közepes méretű sorozatok optimális gépe.

Az OKI 1050-s használata rendkívül egyszerű. A mikro-finomságú festékanyagot 5 db nagyméretű és egyenként is egy mozdulattal cserélhető „toner” patron tartalmazza. A megszokott CMYK színeken túl a berendezés fehér színnel is képes nyomtatni, amely rendkívüli módon növeli a berendezés rugalmasságát, hiszen így már nem jelent akadályt sem a víztiszta, sem a sötét színű alapanyagok megnyomtatása! A nyomtató a NiceLabel Free 2019 DTM Edition szoftverrel érkezik, amely egy opcionális kiegészítéssel már a változó adatok kezelésére is alkalmas!

A címke nyomtatási minősége, sebessége, ára felveszi a verseny az osztálya bármely más készülékével, sőt az a tulajdonság, hogy képes fehér szín nyomtatására, kiemeli az osztályban található egyéb megoldások közül.

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart