Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Date: 2022-10-18 Category: ,

CX86e színes címkenyomtató

A CX86e a DTM Print/PRIMERA amerikai gyártó legújabb, a piacon kapható legkisebb méretű, lézeres technológiával működő, asztali színes címke nyomtatója. Használatával kiváló minőségben nyomtathatók színes címkék palackokhoz, illetve a legkülönbözőbb termékekhez. A címke tartalmazhat képet, szöveget, grafikát, továbbá a nagyfelbontású nyomtatásnak köszönhetően egy és kétdimenziós vonalkódot is

A szükséges címkék gyorsan megtervezhetők, a tartozékként szállított NiceLabel Free 2019 szoftver segítségével. Nincs szükség előre nyomtatott, nagy mennyiségű és sokféle címke raktározására, a CX86e-vel mindig biztosítható az éppen szükséges mennyiség! A sorozatcímkézés lehetőségein belül a címkén bizonyos aktuális adatok (gyártási dátum, idő, műszakkód, stb.) is feltüntethetők.

A világ legkisebb asztali színes címke nyomtatója
A mindössze 9,5 kg-s súlyú, 20 x 40 x 20 cm-s méretű nyomtató lézeres technológiával működik. Azaz lézerport éget a címke felületére, 180 fokos hőterhelés mellett, így a kapott címkék jóval ellenállóbbak az ilyen és hasonló kategóriás nyomtatók piacán megszokottnál. Ráadásul bármilyen alapanyaghoz használható, melynek ragasztója kibírja a 180 fokos üzemi hőmérsékletet!

Egyszerű üzemeltetés, és kezelés
A CX86e CMY nyomtató kombinált tintapatronnal működik, amely nem tartalmaz külön fekete festéket, így azt kevert színekből állítja elő! A nyomtatóval akár rendkívül ellenálló, tartó címkéket is nyomtathat, melyek teljesen UV és vízállók!
Számos lézeres nyomtatásra minősített alapanyaghoz alkalmas, a nyomtatott címkék – anyaguk függvényében – ellenállnak a víznek, elmaszatolódásnak, karcolásnak, bizonyos mértékben a napsugár hatásainak, továbbá lehetnek szakadásálló kivitelűek egyaránt. A címkék számos standard méretben állnak rendelkezésre, továbbá emellett egyedi méretben is rendelhetők.

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart