Nyomjon entert a kereséshez vagy ESC gombot a bezáráshoz

Hivatalos Videojet és FOBA forgalmazó

Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó

Kapcsolatfelvétel

Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó

Logopak 300-as sorozat
Egyszerű termékcímkézés

A 300-as sorozat a kifinomult címkézési technológia és az egyszerű kezelhetőség tökéletes kombinációját nyújtja, így ideális kezdőmodell a Logopak termékcímkézési világába való belépéshez. A 300-as sorozat minden sztenderd alkalmazáshoz megfelelő, és biztosítja a gyors címkézést, akár 80 címke/perces sebességgel a termékek tetején, elején vagy oldalán. Az egyszerű beállítást a kijelzőn található indítási varázsló könnyíti meg, így a 300-as sorozat ideális választás a kis- és középvállalkozások számára, amelyeknek nincs előzetes tapasztalatuk a teljesen automatizált címkézési folyamatok terén.

A 300-as sorozat előnyei:

  • Egyszerű kezelhetőség
  • Gyors és könnyű telepítés
  • Költséghatékony
  • Egyszerű szalagcsere
  • Közvetlen hőnyomtatás és indirekt/festékszalagos hőnyomtatás A5 méretig terjedő címkék esetén
  • Belső adatbázis, hibadiagnosztika és sok más okos funkció
  • Működik önálló megoldásként vagy meglévő hálózatokba integrálva

Könnyen integrálható
Gyors és egyszerű telepítésének, kis helyigényének, valamint magasság- és oldalállítási lehetőségeinek köszönhetően a 300 sorozat könnyen integrálható bármely meglévő rendszerbe és azonnal használatra kész.

Intelligens
A 300 sorozat a legújabb generációs szoftverrel van felszerelve, amely intuitív és egyszerű kezelést biztosít. Akár önálló címkézőként, akár a gyártósorába integrálva használja, a 300 sorozat könnyen beilleszthető a meglévő folyamatokba.

Költséghatékony
Kiemelkedő költség-haszon aránya és megbízható teljesítménye miatt a 300 sorozat különösen gazdaságos megoldást nyújt a szabványos alkalmazásokra.

Sokoldalú és rugalmas
A 300 sorozat magassága és oldala állítható, így könnyen igazítható a gyártósoron lévő termékekhez, ami különösen praktikus a különböző formájú és méretű termékek címkézésekor.

Különböző verziók elérhetőek
Attól függően, hogy a termék melyik oldalára kerül a címke, a 300 sorozat különböző változatai érhetőek el: felső, oldalsó vagy elülső címkézés, vagy elülső és oldalsó címkézés kombinációja.

Gyorsan használatra kész
A maximális rugalmasság biztosítása érdekében a 300 sorozat korszerű szoftverrel van felszerelve, amely lehetővé teszi az önálló működést PC nélkül, vagy csatlakozást egy magasabb szintű vezérlő szoftverhez. Az integrált szoftver biztosítja az egyszerű telepítést érintőképernyőn keresztül.

Specifikáció Érték
Címke felhelyezési módszer Teleszkópos vákuumlap
Nyomtatási technológia Közvetlen hőnyomtatás és indirekt/festékszalagos hőnyomtatás
Szalag Akár 165 mm
Nyomtatási felbontás 203 vagy 300 dpi
Áteresztőképesség Akár 80 címke/perc
Kezelőfelület 10" érintőképernyő
Verziók Felső, oldalsó, elülső és elülső/oldalsó
Logopak

Videojet termékkereső

Interaktív eszközök segítségével egyszerűen megadhatja jelölési igényeit, amelynek alapján jelöléstechnikai szakértőnk haladéktalanul elkészíti az Önnek szóló ajánlatot.

Videojet termékkereső

Kapcsolatfelvétel