Nyomjon entert a kereséshez vagy ESC gombot a bezáráshoz

Hivatalos Videojet és FOBA forgalmazó

Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó

Kapcsolatfelvétel

Termék fotó
Termék fotó
Termék fotó

DTM Print LF140e
Digitális kiszerelő állomás

Leggyakrabban a kisebb élelmiszeripari cégek igényelnek kis sorozatú, kiváló minőségű, színes, öntapadó, vonalkódos, esetleg egyedi jellemzőkkel is rendelkező, azaz megszemélyesített címkéket – tekercsben. A hagyományos nyomdák – a magas előkészületi és leállítási költségek miatt – ezeket az igényeket csak jelentős áldozatokkal képesek kielégíteni. Ezekre az egyedien gyakran csak kisebb volumenű igényekre specializálódott az amerikai DTM Print/PRIMERA cég, amely 35 éves története során több mint 1 millió tintasugaras, festékszalagos és lézeres címkenyomtató készüléket gyártott elsősorban a kis-, közepes sorozatú gyártás igényeinek kielégítésére.

Az ilyen kis sorozatú munkák kiszerelési munkáinak végrehajtásához fejlesztette ki az LF140e típusú berendezését, amely kiválóan alkalmas a kinyomtatott címkék stancolására, laminálására, a felesleges mátrix eltávolítására, valamint az anyag hosszanti irányú felhasítására!

Egy ilyen berendezés lehetővé teszi, hogy a címkéket először kinyomtassuk, a kiszerelési műveletekhez szükséges fotocella jellel együtt, majd a kész tekercset csak át kell tenni az LF140e egységre, hogy a megnyomtatott anyagot a megfelelő méretre stancoljuk.

Videojet termékkereső

Interaktív eszközök segítségével egyszerűen megadhatja jelölési igényeit, amelynek alapján jelöléstechnikai szakértőnk haladéktalanul elkészíti az Önnek szóló ajánlatot.

Videojet termékkereső

Kapcsolatfelvétel