Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Információs technológia fejlesztés az AMSY Jelöléstechnika Kft-nél

By admin on 2014-02-06 in Egyéb
0

szechenyi_sajto

SAJTÓKÖZLEMÉNY

AZ AMSY JELÖLÉSTECHNIKA KFT. INFORMÁCIÓS TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉST VALÓSÍTOTT MEG AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV SEGÍTSÉGÉVEL

Az AMSY Jelöléstechnika Kft. információs technológiai fejlesztést valósított meg. A fejlesztés finanszírozására a cég az Új Széchenyi Terv „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati konstrukcióból 4.933.000,- forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A fejlesztés összköltsége 18.245.600,- forint volt.

Az AMSY Jelöléstechnika Kft. jelöléstechnikai készülékek értékesítésével és szervizelésével foglalkozik. A cég tevékenységét jellemző sokrétű dokumentálási kötelezettség, a kiterjedt ügyfélkör, a naprakész információk szükségessége, a határidők pontos betartása elengedhetetlenné teszi a vállalati folyamatmenedzsment állandó fejlesztését, a munkavégzés hatékonyságát javító IT alkalmazások használatát.

Jelen pályázat keretében a társaság információs technológiai fejlesztést valósított meg. A projekt eredményeként a szerviz területen dolgozó munkatársak számára biztosítottá váltak a legkorszerűbb munkafolyamat-irányítási rendszerek és az ERP-hez kapcsolódó mobil technika használata. A 10 fős területi szervizes csapat hordozható táblagépeken dolgozik ezután. A rendszer a feladatok kiadásán, naplózásán, dokumentumok nyomtatásán kívül kezeli a szerviz technikusnál lévő alkatrészek darabszámát, a szervizes munkaidejét, teljesítményét. A PC-s vezetői információs rendszeren keresztül különböző lekérdezések, statisztikák érhetők el. A raktári rendszer kezeli a készletmozgásokat a központi és a szervizes raktárak között, a vonalkód olvasóval ellátott PDA adatgyűjtő segít a sorozat- ill. adagszám követéses (sarzs) termékek gyors és visszakövethető áttárolásában.

A projekt tevékenységei az 5., 10. és 12. célterülethez kacsolódó szoftver- és hardver vásárlás ( 10 db táblagép, 10 db vonalkód olvasó, 1 db ipari kézi számítógép vonalkód olvasóval, 10 db ipari nyomtató), valamint tanácsadás igénybevétele volt.

A projekt eredményeként átlátható szervezeti működés, hatékony munkavégzés, a jövedelmezőség és versenyképesség javulása, a működési költségek csökkentése és a munkahelymegtartó képesség erősödése várható.

Kapcsolódó bejegyzések

About the Author

adminView all posts by admin

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2024 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart