Videojet 2340/2350/2360

A Videojet 2340, 2350 és 2360 nagykarakteres nyomtatók akár nagy termelési sebesség mellett is nagyfelbontású nyomtatásra képesek. A címkézéshez képest kifejezetten gazdaságos megoldást jelentenek ezek a feliratozók.
A Videojet 2340/2350/2360 készülékek teljes nyomtatási magassága rendre 17, 50 és 70 mm, ebben a sávban képesek nyomtatni kis és nagyméretű karaktereket, vonalkódokat, emblémákat és egyéb grafikai elemeket, egészen kiváló 180 dpi-s felbontás mellett. Változó adatok (dátum, idő, gyártási kód stb.) egyszerűen a feliratba illeszthetők, így akár minden elhaladó dobozra más-más felirat kerülhet. A készülékek vezérlése korszerű, színes érintő képernyőn keresztül történik, méreteik alapján egyszerű, kompakt készülékek. Az automata, ciklikus fejtisztítás miatt a nagykarakteres készülékeknél szükséges külső fejtisztítás mértéke is minimalizálható.

A feliratozók sajátossága, hogy a felirat szerkesztése, tervezése elválik a készülék mindennapi használatától. A feliratok keretének (layout-jának) szerkesztésére az opcionális CLARiSOFT  program használható. A nyomtatni kívánt feliratokhoz az adatok vagy állandóak (pl. cégnév, terméknév, cég vagy termék embléma) vagy automatikusan generálódnak (pl. vonalkód, aktuális dátum, lejárati dátum, idő, sorszám) vagy betölthetők USB vagy soros porton keresztül vagy akár bevihetők a készülék érintőképernyős vezérlőjén (pl. a kezelő azonosítója, termékkód, batch szám stb.)

A készülékek RS232 és Ethernet csatlakozóval is rendelkeznek, így számítógéppel, hálózattal is összeköthetők.

  • Nagyfelbontású, 180 dpi nyomtatási minőség
  • Automata nyomtatófej tisztító rendszer
  • Alacsony működési költségek a gazdaságos tintarendszernek köszönhetően
  • Egyszerű felépítés, könnyű integrálhatóság

Copyright 2020 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart