Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Videojet 1650 – 14.000 üzemórás karbantartási ciklus

uptime-advantage

Maximális üzemidő

A hosszabb üzemidő növeli a teljes eszközhatékonyságot (OEE-t),mely szoros összefüggésben áll a bevétel emelkedésével. Minden gyártó célja, hogy 100%-hoz közeli hatékonyságot tudjon felmutatni.A különböző kódolási folyamatokban a Videojet 1550 és1650 segít ezt az eredményt elérni, olyan újító technikával, melyet más nyomtató meg sem közelít.

SZABADALMAZTATOTT CLEANFLOW™ NYOMTATÓFEJ

A nyomtatófejben szűrt levegő túlnyomás uralkodik. Ez a CleanFlow™ technológia jelentősen csökkenti a tinta felrakódást, ami az átlagos nyomtatóknál leállást okoz.

Ezen technológiával Ön tiszta, jól olvasható kódokat nyomtathat hosszú termelési ciklusokon keresztül.


DYNAMIC CALIBRATION™ – (DINAMIKUS KALIBRÁLÁS)

A Dynamic Calibration™ az iparág egyik legfeljettebb technikai megoldását alkalmazza mely automatikusan állítja a nyomtatási paramétereket A környezeti levegő hőmérséklete és páratartalma változik napközben és az évszakonként, de a Videojet nyomtatási minősége sosem. Így Ön minden esetben ugyanarra a magas minőségre számíthat.


A FUNKCIÓK ÉS LEHETŐSÉGEK ÖSSZEHANGOLÁSÁNÁL A 100%-OS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS VOLT A CÉL


Az állásidő drága, ha figyelembe vesszük a munkaköltséget, bevételkiesést, selejtet, újragyártást,
jogi költségeket stb. A készülékek rendelkezésre állásának
maximalizálásában mi tudunk segíteni.
Töltse le most!

productivity-tools

A termelékenység eszközei

Az üzemidő és a teljes eszközhatékonyság folyamatos növeléséhez nem kizárólag magasabb rendelkezésre állásra van szükség. Önnek lehetősége kell legyen a nem tervezett állásidők eredendő okának a meghatározására. A Videojet 1550 és 1650 nyomtatók az állásidőre vonatkozó minden adatot tárolnak ezzel is segítve a hatékony problémamegoldást. Fedezze fel az állásidők műszaki és kezelői okait a hatékonyabb termelési folyamatok kialakítása érdekében.

Nyomtató hiba?
Kezelői hiba?

Ne csak a tünetet kezelje.

Fedezze fel a probléma gyökerét és szüntesse azt meg. A megfelelő fejlesztések nagyobb kihasználtságot és termelékenységet eredményeznek. Tekintse meg ezt a bemutatót, hogy láthassa, milyen egyszerű megtalálni a beavatkozáshoz szükséges információt.

HA PROBLÉMA ADÓDIK, TALÁLJA MEG A VALÓDI OKOT ÉS LÉPJEN


A berendezések és a kezelők hibái nem tervezett leállásokat és költségeket eredményeznek.
Önnek a leállás valódi okát kell látnia, így lehetősége nyílik arra, hogy kizárhassa annak jövőbeni megismétlődését.
Kiforrott diagnosztikánk segít a megfelelő megelőzésben, így a termelékenység növelésében.
Töltse le most!

LETÖLTÉS: VIDEOJET 1550 ÉS 1650 TERMÉK ISMERTETŐ


Tudjon meg többet a Videojet 1550 és 1650-ről a termékismertető letöltésével.
Látni akarja a Videojet 1550 és 1650-et működés közben?
Töltse ki a nyomtatványt, hogy előkészíthessünk Önnek egy személyre szabott bemutatót.
Töltse le most!

the-right-code

A megfelelő kód

A termékfeliratozás során Önnek mindig a megfelelő kódra van szüksége. Sajnos előfordulhat, hogy a termékre hibás kód kerül: betűlemaradás, nem létező dátum, irreálisan megadott adat, helyesírási hiba. Ezen hibák miatt selejt, újracsomagolási igény keletkezik, akár büntetések is várhatók és csökkenhet a cég jó hírneve is. A Videojet 1550 és 1650 nyomtatók kódbiztonsági funkciói esetenként teljes hibamegelőzést jelentenek, máskor csak segítik azok megelőzését, minden esetre hozzájárulnak a termelési folyamat, a jó piaci hírnév fenntartásához.

CLARiTY™ A MEGFELELŐ KÓD ÉRDEKÉBEN

A Videojet 1550 és 1650-es nyomtatók az innovatív CLARiTY™ kezelőfelülettel működnek. A CLARiTY™ vezérlő szigorú kódolási szabályok beállítását teszi lehetővé, segítve ezzel a kezelőt a megfelelő kód és nyomtatási feladat kiválasztásában. Nézze meg hogyan segíti a hibátlan termékkódolást a CLARiTY™ rendszer.

AZ ÖN LEGJOBB VÉDEKEZÉSE A KÓDOLÁSI HIBÁK ELLEN

A Videojet CLARiTY™ kezelőfelülete a kezelői adatbeviteli lehetőséget szűkíti le az Ön által kialakított szabályoknak, kereteknek megfelelően. A nagyméretű, erős fényerejű érintőképernyő felhasználóbarát kialakítása megkönnyíti a megfelelő feladatkiválasztást.

Jobb megelőzni a hibás kódolást, mint elszámolni a veszteségeket. Tekintse meg a téma részletes ismeretőjét.

Töltse le most!

Egyszerű kezelhetőség

Összpontosítson a termelésre és ne a nyomtatóra. A 1550 és 1650 nyomtatók érintőképernyője fényes, gyors és magától érthetődő. Az un. Smart Cartridge™ folyadék rendszer veszteség, szennyeződés és hibamentes működést tesz lehetővé. A tervezett karbantartások elérkezésekor a tintamodul könnyen és gyorsan cserélhető, így a gép gyorsan visszakerülhet a termelésbe.

1359614350759

FELHASZNÁLÓBARÁT ÉRINTŐKÉPERNYŐ

Az ipar egyik legfényesebb és leggyorsabb érintőképernyőjén Ön tisztán láthatja a rendelkezésre állást, a teljesítmény és működési adatokat illetve ellenőrizheti a munka paramétereit a hatékonyabb termelés érdekében.

1359614350786

MODULÁRIS TINTA RENDSZER

A Videojet 1550 és 1650-es nyomtatók fejlett, moduláris tintarendszere akár 14.000 órás futásidőt is lehetővé tesznek két tervezett karbantartás között. A modul minden tintarendszeri szűrőt és kopó alkatrészt tartalmaz egy egységben és könnyen cserélhető.

1359614350720

CLEANFLOW™ NYOMTATÓFEJ

Ez a szabadalmaztatott nyomtatófej tiszta működésre lett tervezve. A pozitív levegő használata és a perforált fejbúra csökkenti a tinta felrakódást. Az egyszerű felépítés könnyebb tisztítást tesz lehetővé. A moduláris rendszer megkönnyíti a javítást.

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2022 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart