Széchenyi támogatás Széchenyi támogatás


Árváltozás bejelentés

Tisztelt Partnerünk,

Az AMSY Jelöléstechnika Kft. az Önök jelöléstechnikai partnereként kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden esetben kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítson ügyfelei részére.

Az elmúlt évben, a világméretű koronavírus járvány számos, nem várt kihívás elé állította cégünket és a velünk együttműködésben dolgozó partnereinket. A globális szinten megfigyelhető alapanyag és szállítási költség emelkedések, az ellátási láncok sérülése, valamint a példátlan inflációs mérték még inkább arra ösztönözte vállalkozásunkat, hogy folyamatosan fejlesszük működési hatékonyságunkat, optimalizáljuk a termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz köthető folyamatokat.

A termelői árak az EUROSTAT adatai szerint az utóbbi 15 évben az alábbiak szerint alakultak:

Az elmúlt 1 évben az árak átlagosan mintegy 15%-kal emelkedtek, mely tendencia sajnos iparágunkat is erősen érinti. Mindezen kihívások közepette továbbra is szorosan együttműködünk beszállítóinkkal, hogy ügyfeleink számára az eddig megszokott kiváló minőséget képviselhessük a jövőben is. Ami a megnövekedett költségeinket illeti, sajnos azokat a továbbiakban kénytelenek vagyunk árainkban érvényesíteni, hiszen az ár- és költségnövekedés mértéke meghaladja azt a szintet, amit át tudunk vállalni.

Fentiek következtében 2022. január 3-tól eladási árainkban változó mértékű, de jelentős szintű áremelésre kényszerülünk.

Természetesen ebben a bizonytalan gazdasági környezetben is minden eszközt igénybe veszünk a kedvezőtlen folyamatok káros hatásainak csökkentésére, továbbra is teljes elkötelezettséggel dolgozunk vevőink elégedettségéért, szolgáltatási színvonalunk kiválóságáért.

Amennyiben a leírtakkal kapcsolatban bármilyen kérdésük felmerülne, kérem keressék AMSY kapcsolattartójukat a megszokott elérhetőségeken.

Köszönjük, hogy beszállító partnerükként közösen dolgozhatunk termelésük biztos kiszolgálásában. Bízunk benne, hogy az elkövetkezendő kihívásokkal szembenézve együttműködésünket továbbra is sikeresen folytathatjuk a jövőben.

Budaörs, 2021. november 30. 

Üdvözlettel,
Szőllősi Gergely
ügyvezető

 

Segítünk megtalálni az ideális jelölési megoldást!

Copyright 2023 | AMSY Jelöléstechnika Kft. | +36 (23) 500-422 | amsy@amsy-jelolestechnika.hu

made in cantinart